Är gravitationsvågor skalärvågor? Mycket vacker film om svarta hål

Wednesday, 04 October 2017 17:10

White TV undersöker just nu frågan om gravitationsvågor är en speciell typ av skalärvågor. Som bekant gick nobelpriset i fysik tll forskningen om gravitationsvågor vilket är väldigt bra. Mycket talar för att gravitationsvågor kan klassas som skalärvågor, men jag vet tyvärr för litet om fysik för att kunna avgöra frågan. Jag hoppas på svar från prof. Meyl.

källa: Nobelpristagare i fysik 2017 blev professorn i teoretisk fysik Kip Thorne

Det som gör mig tveksam är att det påstås gravitationsvågor utbreder sig med ljusets hastighet. Om de vore skalärvågor, skulle de färdas snabbare än ljuset. Bara skalärvågor som transporterar fotoner reser med ljusets hastighet. Att gravitationsvågor består av fotoner har dock ingen påstått. Å andra sidan tyder SVT:s fotografi på nobelpristagaren Kip Thorne (se ovan) att han kan vara under mind control, då ögonlocket på hans vänstra ögat hänger ner litet gran, som hos Janne Josefsson. Vakna människor får extra hård strålning på sin högra hjärnhalva, den för etablissemanget farliga sidan, då den hjälper till att se helhetsbilder. Den högra halvan styr den vänstra delen av kroppen, bl. a. ögonlocket.

Eftersom Einstein och fysikprofessorsmaffian ljuger hela tiden sedan hundra år om att inget är snabbare än ljuset, kan det vara så att gravitationsvågor i verkligheten är snabbare än ljuset och då skulle det vara klart att det handlar om skalärvågor. För att Kip Thorne, som är professor i teoretisk fysik, inte sprider farliga sanningar kan det kanske vara lika bra att sätta honom under mind control.

Den svenska tidningen Ny Teknik är den mest framstående på teknikens område i Sverige. De vågar ibland trotsa mot etablissemanget. De skriver om Nobelpriset i fysik 2017:

"Explosionerna, supernovorna, ger upphov till svarta hål som är källan till gravitationsvågorna." (fet genom WTV) enligt Melvyn Davies, professor i astronomi vid Lunds universitet. Om detta stämmer, då är gravitationsvågor lika med skalärvågor, eftersom inget med ljusets hastighet eller långsammare kan lämna ett svart hål per definition. Hålet är just svart därför att det inte släpper ut något ljus. Alltså måste gravitationsvågor vara snabbare än ljuset om de skall ha en chans att kunna lämna ett svart hål!

Min undersökning på nätet om gravitationsvågor är en speciell form av skalärvågor ledde mig även till en tysk alternativ fysiker, Wolfgang Wiedergut. Han beskriver på tyska i den andra filmen nedan det tyska experimentet med en telefon som enbart fungerar med skalärvågor och därför inte går att avlyssna. White TV hade redan 2013 ett inslag om denna nya banbrytande telefonteknologi från 2001. Länken till den tyska källan i tidningen Raum und Zeit är redan censurerat av Google eller någon annan, men jag har köpt inslaget som finns någonstans i mitt arkiv.

Wolfgang Wiedergut påstår i den andra filmen nedan att gravitationsvågor som används i detta telefonexperiment är likt vår förmåga till telepati, som använder skalärvågor, då tankar transporteras med dem. Detta vet vi från vår mind control forskning. Det som ökar Wolfgang Wiederguts trovärdighet markant är omständigheten att han mördades 2008. När jag såg filmen blev jag förvånad över Wolfgangs gedigna kunnande om alternativ fysik och undrade om han än lever med sådana kunskaper. Jag har märkligt nog inte stött på honom tidigare. Min mind control forskning intensifierades först 2011, vilket ledde mig till skalärvågsspåret, tack vare tipset från en svensk säkerhetstjänst, som jag är mycket, mycket tacksam för.

Enligt den tyska forskaren Dr.rer.nat. Hartmut Müller, som är uppfinnaren av skalärvågstelefonen (se ovan), är vårt universum en dimensionsbegränsande resonator inom vilken stående gravitationsvågor utbildas. Källan är sönderfallande och sammansmältande (fusion) stjärnor. Vårt universum är inte tomt utan fyllt med "gravitoner" enligt Müller. Dessa bildar tillsammans ett medium som Müller kallar för gravitationseter. I detta medium utbreder sig gravitationsvågor likt ljudvågor i luft. Enligt Hartmut Müllers definition handlar det alltså om skalärvågor, då ljudvågor är en speciell sort av skalärvågor som transporterar luftmolekyler och utbreder sig med ljudets hastighet.

En annan mycket vaken fysikforskare kallas för Christi Verismo. Han sätter också ett likhetstecken mellan skalärvågor och gravitationsvågor:

"Scalar wavelengths are considered to be finer than gamma rays or X rays and only one hundred millionth of a square centimeter in meta-width. They belong to the subtle gravitational field and are also known as gravitic waves. Uniquely, they flow in multiple directions at right angles off electromagnetic waves, as an untapped energy source called 'potentials'."

Sveriges nya parti Populisterna har i sitt  partiprogram införandet av denna nya mobiltelefonteknologi, som inte använder biologiskt relevanta frekvenser och vågor, d.v.s. inte alstrar skadlig elektrosmog eller mind control signaler.

White TV:s inslag från 2014 om svarta hål länkade till en BBC-dokumentär där ett svart hål spottar ut materia som SVT hade på sin hemsida. Denna film är tyvärr borta och går inte längre att hitta på nätet.

Läs även på Ny Teknik:

Observatoriet Virgo i Italien har varit med och gjort sin första upptäckt av gravitationsvågor. Detektionen vittnar om när två enorma svarta hål slogs samman.

Liknande ämnen på WTV:

Svarta hål förklaras enklast med skalärvågor och deras neutriner;

Framtidens mobiltelefon sänder med skalärvågor utan batteri;

100 years Scalar Waves Conspiracy;