Tyska regeringen upprörd över Tymosjenkos folkmords planer - den svenska tiger

Thursday, 27 March 2014 22:28

När en romsk aktivist påstår sig ha blivit diskriminerad i Stockholm kallar regeringen till krismöte. "Helt utan att undersöka sanningshalten i påståendena gick integrationsminister Erik Ullenhag igår omedelbart ut i media och fördömde hotellet." rapporterar Fria Tider, trots att zigenaren är känd för att förlora processer p.g.a. falska anklagelser. Men när Carl Bildts älskling, den ukrainska presidentkandidaten Julia Tymosjenko, öppet medger att hon har sagt: "Det är dags att vi tar till våra vapen och dödar dessa förbannade ryssar samt deras ledare." då är det knäpptyst från den svenska regeringens håll. När svenska media tiger om det, vet Reinfeldt att det inte är opportun att gå emot dem. Sverige är därför allt annat än en demokrati. Ingen har valt de förljugna svenska chefredaktörerna som tycks ha större makt än regeringen.

källa

I Tyskland har media fördömt Tymosjenkos rasism mot ryssar och idag tog även den tyska Merkel-regeringen kraftigt avstånd från hennes uttalanden, tillsammans med andra tyska politiker från Merkels CDU och medregerande SPD, samt även den gröna oppositionen. Det är sällan att tyska politiker är så eniga i sin kritik. Det var ingen slump att Tymosjenko dömdes till fängelse och fel att släppa henne i förtid: T. "has been appointed Prime Minister, the nation's second most powerful position, despite an international arrest warrant. Timoshenko is under criminal indictment in Russia for fraud and bribing government officials. In 1996-97 Timoshenko sucked billions from the Ukrainian economy through the re-sale of gas under the protection of her robber-baron patron, former prime minister Pavel Lazarenko." rense.com

Samtidigt rapporterade Reuters igår att det ukrainska gaspriset kommer att höjas med 50% fr.o.m. 1 maj 2014 och fram till 2018 ytterligare, för att tillmötesgå IMF:s krav på nya lån till Ukraina. Detta är ett dråpslag för de många fattiga i Ukraina, i synnerhet pensionärer, som dessutom får sina pensioner halverat till 80 USD per månad, vilket kommer att medföra många dödsoffer. Detta kan skörda fler offer än Stalins påtvingade hungersnöd på 1930-talet, holodomor, där över 6 miljoner människor svalt ihjäl. Putin hade lovat att sänka gaspriset med minst 33%, vilket är en ärlig hjälp istället för förslavande lån.

Världen kommer bli häpen att se hur väl invånarna på Krim kommer att må jämförd med stackarna som förslavas ännu mera av USA, EU och IMF. Putin har redan höjd pensionerna för Krim-invånarna. Då passar det också bra att Putin nu startar en konkurrent till Visa och Mastercard, som uteslöt ryska banker i samband med sanktionerna mot Ryssland.

Den sista filmen visar att Julia Tymosjenko ljög om sin "misshandel" och hungerstrejk i det ukrainska fängelset 2011/12. Det hela var enbart propaganda som villigt spreds i Västmedia.

Se även på White TV: USA planerar falsk flagg attack mot Ukraina;

Nya bevis att USA/EU sidan låg bakom krypskyttarna på Maidan;

Kriminellt röstfusk i det nya ukrainska parlamentet;

Swedbank misstänks ha finansierat den bruna statskuppen i Ukraina;

Nu börjar det ekonomiska kriget om Ukraina och dess plundring;

NATO:s Stay Behind krypskyttar mördade på Maidan: Fuck the NATO!;

EU:s och Israels trupper i Ukraina före Putins; nya bevis att EU betalade "revolutionen"

DN, Aftonbladet och politiker som Bildt medansvariga för Kalla krigets utbrott;

Idag är det bättre att tillhöra Ryssland än USA eller EU - men Ukraina bör vara helt oberoende;

Carl Bildt stöder brottslingarna i Ukraina;

USA och Soros bakom upproret i Ukraina;

Ukraina skall bli ny USA/EU slav;

Hur Rothschild stal den ryska oljan och gas;

Frankrikes president de Gaulle varnade för dollarpyramidspelet;

Läs även Paul Craig Roberts report: Ukrainian Neo-Nazis Declare that Power Comes Out of the Barrels of their Guns

och Democracy Murdered By Protest — Ukraine Falls To Intrigue and violence

 

You must be logged in to comment.