Ingvar Kamprad är en hjälte

Tuesday, 06 September 2011 10:24

Ingvar Kamprad måste ha trampat det hemliga etablissemanget på tårna någonstans. Annars går det inte att förklara att han blir utsatt för en häxjakt av de kontrollerade media i många länder. Att SVT slösade värdefull sändningstid på Ingvar Kamprad om saker som varken var särskilt nya eller olagliga var en tankeställare. Varför hämnas etablissemanget på honom?

Jag har ideligen matat SVT:s Uppdrag Granskning med avslöjande information om att sänkningen av M/S Estonia var Sveriges värsta massmord genom tiderna. Lars Borgnäs och Janne Josefson ville inte ta upp det. Med hänsyn till genomslagskraften som Uppdrag Granskning har kan misstanken uppkomma att redaktionen vill skydda en eller flera brottslingar. Sådant kan vara straffbart, 17:11 Brottsbalken.

Kronan av oseriös journalistik kommer nu från Udo Ulfkotte, som har stor makt över tyska Kopp-Verlag. Med titeln: "Djävulen pratar Svenska: Sanningen om IKEA" förolämpar han IKEA som ett "Verbrecher-Imperium" , vilket betyder brottsligt imperium eller brottslings imperium utan att kunna visa ett enda brott. Udo Ulfkotte står tyska BND mycket nära som i sin tur kontrolleras av Mossad. BND, Tysklands motsvarighet till SÄPO, som grundades av nazister har däremot begått åtskilliga brott. Man kan säga att BND är en nickedocka åt Mossad, som inte är Israels säkerhetstjänst (false flagg) utan bankhuset Rothschilds, vilket lätt kan avläsas från att Mossad skadar Israels intressen på ett hemskt sätt.

Ingvar Kamprad och IKEA har gjort så mycket positivt för så många människor att jag tycker att han gott kan kallas för hjälte. Ingen bryr sig om någon har varit kommunist i sin ungdom. Detta tas snarare som en merit. Man skall dock inte glömma att nationalsocialismen och kommunismen har samma brottsliga rötter och liknande resultat då de lanserats av samma etablissemang som Ingvar Kamprad verkar ha retat gallfeber på.