Solklart att USA, EU, Sverige och Kiev orsakade massakern i Mariupol, igen!

Saturday, 24 January 2015 22:28

När ett inslag I DN är underskrivet av ufologen Clas Svahn kan man lita på att man inte kan lita på innehållet. Naturligtvis skyller DN på rebellerna och Ryssland som ansvariga för massakern i Mariupol den 24 januari 2015. Innan någon utredning blivit klart, så klart.

Den tidigare brand massakern i Odessa från natten mellan den 1 och 2 maj 2014 var de västliga journalisthororna också blixtsnabba med att lägga Putin till last. När sedan bevis dök upp, som friade Ryssland och utpekade nazijuntan i Kiev, blev det dödstyst om den fortsatta utredningen där nästan 100 människor brändes till döds med flit.

Samma sak med det malaysiska planet MH17. Direkt pekas den ryska sidan ut som de skyldiga innan någon utredning har ens startat. Sedan, när den kommit igång, får Ukraina som huvudmisstänkt, vara med i MH17-utredningen men varken Malaysia eller Ryssland. Dessutom får Ukraina lägga in sitt veto mot publiceringen av undersökningsresultatet. Än idag har inget resultat presenterats och än idag har Kiev och Berlin sekretessbelagt radiotrafiken mellan MH-17 piloterna och flygledartornet i Kiev. USA tjuvhåller på sina satellitbilder och de bevis som Ryssland och privatspanare fått fram pekar entydigt ut det ukrainska flygvapnet, som sköt ner MH17 med minst en SU25.

MH17 sköts ner när Kiev kommit i starkt militärt underläge mot de nya republikerna i Öst-Ukraina / Novorossia och precis när Israel inledde den nya masslakten av palestinier i Gaza.

källa

Idag är det en liknande situation. De ukrainska styrkorna har fått mycket stryk av antinazisterna från Novorossia bl. a. genom återerövringen av Donetsk flygplatsen. För att motivera NATO att skicka in trupper, vapen och pengar i det bankrutta Ukraina (kan inte ens betala tillbaka ett gammalt lån till Kina eller de ryska gasräkningarna) passar det utmärkt att peka på de onda ryska rebellerna. De har aldrig skjutit urskillningslöst in i civila områden, men Kiev oligarkerna har jämt gjort det, bara att de korrupta västliga gammelmedia har censurerat bort sådana besvärande uppgifter.

Så här löd ett tips från en pålitlig källa till White TV idag: "

Kiev har pekats ut som skyldig fran forsta borjan
och stormningen mot maripol som kom 4 timmar efter kiev raketattack
for att hindra kievs attacker pa den rysktalande befolkningen
i Mariupol som rostade mot att inga i Ukraina. Ingen rebelledare har tagit pa
sig skulden, detta ar logn. “But now, after Kiev decided to shift the blame on us for its
erroneous fire from Grad multiple rocket launchers at 
residential areas [in Mariupol], I gave an order to suppress
the positions of the Ukrainian military, stationed east of 
Mariupol,” he added. 

källa

Att dessa presstitutes citerar antinazistledaren Alexander Zakhartjenko med att de börjat attackera Mariupol betyder ju inte att de massakrerat oskyldiga civila. Dessutom bestrids dessa uppgifter.

Till bilden hör också att det var regimen i Kiev som för någon vecka sedan givit order om generalattack mot Novorossia och att Putin uppmanat Kiev-ledaren Porosjenko i ett brev nyligen att dra tillbaka tung artilleri och raketer från alla bostadsområden, som det var reglerat i avtalet över vapenvilan från den 19. 9. 2014. Men Putin fick inte ens ett svar och Porosjenko fortsatte att missbruka artilleri och raketer mot civila.

Utan att föregripa en utredning säger cui bono svaret att Kiev och NATO gynnas av dagens massaker i Mariupol där flera barn och andra oskyldiga civila mördades (29 hittills) och lemlästades (96). Den ryska sidan har inte det minsta intresset att få världens vrede emot sig, i synnerhet inte i en situation där de utkämpat lysande segrar mot mördargängen från oligarkerna i Kiev.

Utan USA:s, EU:s och Sveriges stöd hade den olagliga putschen i Kiev den 22 feb 2014 aldrig kunnat äga rum. Dessa länder har skickat krypskyttar, vapen, politiker och pengar till nazidiktauren i Kiev.

Men även om den av Väst anklagade sidan verkligen skulle vara skyldig till dagens massmord, så skulle det aldrig ha hänt om inte Väst hade störtat den demokratiskt valde Janukovytj och med honom hela demokratin i Ukraina. Innan NATO:s krypskyttar mördade deltagare från båda sidor av Maidanfronten levde människorna fredliga ihop i Ukraina. Glöm inte det!

Filmen från Russia Today nedan har en text som även gammelmedia borde ha haft:

"Authorities in the Eastern Ukrainian port city of Mariupol say at least 20 people have been killed and dozens wounded, after the city came under rocket fire. They blame anti-government forces, who deny the accusations."

Sista filmen skall visa en amerikansk soldat i Ukraina som inte vill visa sitt ansikte för reportern.

Informera dig på White TV även om: Kievs armé mördar obeväpnade civila landsmän i Mariupol;

Massmorden i Odessa var paramilitär attack - CIA och NATO hälsar;

How the thugs killed over 100 Odessa inhabitants in the Trade Unions House;

Så ser det ut när man stödjer nazister herr Bildt och Wolodarski!;

Carl Bildt medansvarig för brand-massakern i Odessa;

Kiev bryter igen mot vapenvilan i Ukraina och mördar civila Update 23 Jan 2015;

Ukraina utan lag, kol och el men med MH17 på samvetet;

Satanisten och frimuraren Albert Pike och hans kännedom om de tre planerade världskrig;

Nya vapen till Ukraina, men rysk kol och gas uteblir. Rysk gas skall enbart till Tyskland och Turkiet;

USA levererar vapen och pengar till ukrainska armén;

EU och USA har ukrainskt blod på sina händer;

Ukrainska armén begraver folk levande och våldtar ofta;

Kiev fortsätter inbördeskriget i Ukraina;

Denna film från RT gick inte att inbädda: http://rt.com/news/225955-mariupol-ukraine-shelling-kiev/

 

You must be logged in to comment.