911 del av det hemliga guldkriget mellan USA och Kina

Sunday, 23 September 2012 18:39

Här kommer en mycket intressant intervju med Benjamin Fulford, som tidigare varit stjärnreporter för världens största ekonomitidning Forbes i Japan. Han intervjuas av ingen mindre än David Wilcock, som anses vara en reinkarnation av det kända amerikanska mediet Edgar Cayce. Som ni kanske minns, det var Fulford som avslöjade att USA har jordbävningsmaskinen HAARP, som används som utpressningsverktyg mot den japanska regeringen.

Här berättar Fulford om det hemliga guldkriget mellan Kina och USA. Under 1930-talet hade FED lånat stora mängder guld från Kina som fått amerikanska statspapper, bonds, i gengäld. Hit hör den mysteriösa händelsen 2009 med att två japaner fängslades vid den italienska gränsen med 134,5 miljarder dollar bonds i fickan.  Kina sitter och satt på betydligt större guldreserver än vi fått veta, vilket medför att det finns betydligt mer guld på jorden än vad läroböckerna säger (en tärning med 18 meter på resp. sida).

USA hade lovat Kina att de skulle få tillbaka sitt guld den 12 september 2001. Det blev saboterat, då guldet lagrades på World Trade Center .........  USA visade Kina fingret ! Ytterligare ett bevis att 911 var ett inside job.

Under samma tid, 1933, förbjöd krigsdrivaren Roosevelt all innehav av guld med 10 års fängelse som påföljd. Jakten på att ta guldet från marknaden hade många ansikten på den tiden och Fulford hävdar att Holocaust också sattes igång för att beröva judarna sitt guld.

1700-talet började jakten på silvret som mer och mer avmonetiserades tills enbart guldet fanns kvar som pengar, vilket hade katastrofala följder i många länder. Detta var en världsomfattande konspiration som sagan The Secret of Oz handlar om. Först silvret sedan guldet, allt för att bana vägen till dagens Fiatmoneysystem, som inte backas upp av rejäla värden som ädelmetaller utan av skulder, då alla pengar föds som skuld. Att förslava alla människor och även nationer med skulder är ett effektivt verktyg att nå världsherravälde, den Nya Världsordningen NWO. Då krafterna bakom detta är de brottsligaste i hela världen är det föga förvånande att de använder sig av ett finanssystem som också är kriminellt, ett pyramidspel. Avslöjande och intressant är också att dessa krafter planerar över flera århundraden.

 

 

You must be logged in to comment.