DN demokratins dödgrävare, Expressen med Update 4.9.

Wednesday, 02 September 2015 20:38

Newsvoice erbjöd sig nyligen att publicera debattartiklar som skulle falla offer för DN:s censur på den nya spalten DN.Åsikt. Tack för det Torbjörn!

"Samhällsdebattören Pål Bergström vet var gränsen går. Han skickade in en debattartikel om att Sverige inte längre är en demokrati, men redaktören på DN.Åsikt Jessika Svensk ville inte ha in den. Hennes motivering löd: ”Tyvärr kommer det inte att publiceras på DN.Åsikt”. När Pål Bergström via telefon och mail försökte få Jessika Svensk att precisera en bättre motivering får han inte svar, trots flera påstötningar.

NewsVoice publicerar nedan Pål Bergströms debattartikel."

Debattartikeln är mycket bra, men ganska tam och innehåller inga riktigt heta potatis, men censurerades ändå på DN.Åsikt.

källa; demokratins dödgrävare: presstitutes Niklas Orrenius, Peter Wolodarski och Annika Hamrud

Samtidigt är DN:s reporter Niklas Orrenius återigen i blåsvädret. Han trakasserade en f.d. DN journalist (70), som dristade sig att publicera invandringskritiska åsikter och böcker (t.ex. "Världsmästarna: när Sverige blev mångkulturellt". Eftersom hatmedia som DN och Expressen hudflänger invandringskritiker, så att de förlorar jobb, heder och mycket mer i det här landet, valde den 70 åriga journalisten att publicera under pseudonymen Julia Caesar, vilket är klokt i Sovjetrepubliken Absurdistan, för att tala med en Jüri Lina term.

Att invandringskritiker behöver anonymitet i åsiktsdiktaturen Sverige bekräftade även Expressens Ulf Nilsson i sin krönika 2010, som ofria Fria Tider påminner om idag. Expressen raderade detta inslag hastigt.

Niklas Orrenius gav sig inte ensam på sin hjärtsjuka 70 åriga kollega. Han behövde förstärkning av Expressen hyenan Annika Hamrud. Tillsamman psykade de Julia Caesar, dock med motsatt effekt. Hon klagade offentligt på danska Snaphanen över den polisanmälda DN-terrorn och folk ställde Orrenius och Hamrud till svars.

Bonniers vita maktmediakartell slog tillbaka med en ren hämndaktion idag: Expressen publicerade bild och det äkta namnet på Julia Caesar. De misstänks ha fåt hennes identitet med kriminella medel via den ökända Researchgruppen.

När White TV ville intervjua Peter Wolodarski om mind control på Almedalen avspisades begäran på ett mycket arrogant sätt.

Gör som Marika Formgren: “Bojkotta Dagens Nyheter”

Update 4 september 2015 om ett hjältedåd av Fria Tider::

"Kort efter att journalisterna Niklas Orrenius och Annika Hamrud bekräftat att de gjort oanmälda hembesök hos Julia Caesar valde en 28-årig svensk hiphopartist att själv hota med att besöka den invandrings­kritiska 70-åringen – för att slå ihjäl henne. Efter att Fria Tider spårat upp artisten – som skrev från ett anonymt konto – inleder polisen nu en förundersökning om brott.
– Vi rubricerar det som olaga hot, säger Malin Goldbeck vid polisen i Stockholm till Fria Tider."

Mer om de hat spridande svenska gammelmedia på White TV:

DN:s Niklas Orrenius publicerar farligt trams;

Magnus Betnérs och DN:s skitsnack om IKEA morden - Sweden's crazy immigration politics;

DN:s Nathan Shachar hjälper nazister genom smutskastning av Abel Basti;

Vem orsakade raketattacken i Mariupol? Kiev pekas ut i nya bevis; DN rättar;

DN smutskastar regeringen för Palestinaerkännandet med rasistiska argument;

Researchgruppen, Sveriges Stasi, en fara för rättssäkerheten;

Demokratins dödgrävare Expressen huvudansvarig för terrorbomben mot SD-politiker;

 

You must be logged in to comment.