DN:s Niklas Orrenius publicerar farligt trams

Tuesday, 03 February 2015 15:35

I ett inslag publicerad 2015-01-31 06:56 på DN skriver Niklas Orrenius under rubriken Tramsteoriernas makt växer sig starkare, att konspirationsteorierna ang. Charlie Hebdo attentaten är antisemitism och trams. Orrenius skriver:

En medelålders man i elegant rock sa sig vara ”hundra procent säker” på att ”myndigheterna och militären” genomförde attacken mot Charlie Hebdo.

”Hörde ni inte att polismannen de dödade var muslim? Ahmed hette han. Ingen muslim skulle döda en annan muslim. Tro mig, det var militären. Sedan skyller de på oss muslimer.””

och:

” … ytterligare en moskébesökare kom fram till oss. Hans åsikt: ”judarna” låg bakom attacken mot Charlie Hebdo, för att svartmåla muslimer. Precis som med terrordåden i USA den 11 september 2001, enligt mannen.

”Då stannade en massa judar hemma från jobbet. De visste att något skulle ske”.”

och:

Efter det har jag träffat flera tonåringar som tror att en hemlig elit styr världen. På en Malmöskola kunde niondeklassarna inte sluta tjata om ”Illuminati” – en mystisk orden med ”judar och frimurare” som enligt eleverna ”drar i alla trådar”.

Det antisemitiska konspirationstänkandet finns även hos vissa svenska hiphopstjärnor.”

och avslutar:

När vi lämnade moskén sa Chiheb Bouanene att man inte kan ta tramsteorier på allvar. Fast det måste man. Det finns alldeles för många andra som gör det.”

Som vanligt när det gäller gammelmedia så kommer de inte med fakta och sakliga argument utan enbart med insinuationer som spelar på hjärntvätt, som tidigare oseriösa journalistkollegor har förgiftat allmänheten med. Det var CIA, som kontrollerar många västjournalister, som lanserade smutskastningsordet konspirationsteori för att skydda sig själv gentemot upptäckten att de var en del av konspirationen som mördade John F. Kennedy1963.

"....the CIA’s 44-year-old campaign to stifle debate using the “conspiracy theory” smear is nearly worn-out. In academic studies, as in comments on news articles, pro-conspiracy voices are now more numerous – and more rational – than anti-conspiracy ones.

No wonder the anti-conspiracy people are sounding more and more like a bunch of hostile, paranoid cranks.
"

Det är ett välbevisat faktum att Kennedy, Palme, M/S Estonia, eller 9/11 föll offer för en stor konspiration. Det var ovanligt många judar hemma under 9/11, mest känd av alla ägaren av WTC1 och 2, juden Larry Silverstein, som alltid brukade äta frukost längst upp på skyskraporna, ofta med några av sin familj.

Just på grund av mörkläggningen av alla redan bevisade fakta i dessa konspirationer genom gammelmedia, där DN sedan mordet på Ivar Kreuger 1932 har en så ledande roll, att de borde åtalas för skyddande av brottsling enligt 17 kap 11 § brottsbalken (ang. Estonia sitter White TVexplosiva nyckelbevis), har konspirationsteorier spridits av vakna människor, som varit tillräckligt intelligenta att inte låta sig lyras av journalistmaffian. Många fick betala sin vakenhet med svartmålning eller döden, ofta genom fingerade bilolyckor, sjukdomar eller ”självmord”.

 

Niklas Orrenius har rätt när han kritiserar att folk talar om en judisk konspiration. Det är ingen judisk konspiration, det skall bara se ut så. Judendomen har sedan tusentals år missbrukats som en falsk flagga för att dölja helt andra krafter.

Detta är dock svårt att lista ut efter den systematiska mörkläggningen av konspirationsfakta som kvalitetsmedia ständigt bedriver. De som menar att de har upptäckt en judisk konspiration är betydligt intelligentare än de som inte har upptäckt en konspiration alls. Men om journalisthororna inte ständigt hade filtrerat bort konspirationsrelevanta fakta, så hade de vakna märkt, att judarna också är offer för en gigantisk konspiration och istället fokuserat på de faktiska förövarna.

 

Men alla som gör det, som talar om andar och demoner eller icke mänskliga, mycket intelligentare, livsformer på jorden, blir direkt plattat till och förolämpad som David Icke, juden Simon Parkes eller nyligen Regina Lund av AB:s Alex Schulman där Jan Helin fick rycka in och be om ursäkt.

 

Så länge gammelmedia inte ärligt redovisar fakta utan skyddar konspiratörerna med notoriska lögner och mörkläggning, kommer folk fortsätta att känna av konspirationen men dra falska slutsatser, precis så som det är planerat av den hemliga eliten som styr välden.

 

Presstitutes gör därför judendomen en björntjänst med att publicera trams om konspirationsteorier. Genom att undanhålla konspirationsfakta underblåser de antisemitism, som för övrigt är ett felaktigt valt ord, då 90% av dagens judar inte är semiter utan khazarer som härstammar från södra Ryssland, som bl. andra experten för judisk historia, juden Arthur Koestler, forskade fram i boken den 13. stammen.

 

Enbart sanningen kan befria människorna från de planterade falska fördomarna, att judar står bakom varje stor konspiration. Det första steget till det, Niklas Orrenius, är att redovisa fakta och inte sprida mellan raderna dolda och obevisade anklagelser.

Att många pekar ut Mossad som skyldig för många konspirationer, t.ex. Chalie Hebdo, skall inte leda till en judefientlig attityd. Mossad är bara formellt Israels säkerhetstjänst, för att dölja den sanna uppdragsgivaren: bankhuset Rothschild och de är inga äkta judar. Hela tiden falska flaggor alltså!

 

Konspirera med White TV även om dessa inslag: Konspirationsteoretiker smartare än motståndarna;

 

Dr. Alan Sabrosky och BBC's Alan Hart, håller Mossad ansvarigt för 9/11;

 

Starjournalist Michael Hastings mördades av USA;

 

Blev idolen Hannes Råstam mördad?;

 

Romarna fördrev aldrig judar ur Palestina; ändå kräver Knessets vice talman Endlösung i Gaza;

 

You must be logged in to comment.