Estoniavittnet Håkan Bergmark överfallen av Kronofogden utan förvarning eller kravbrev, konspiration!

Tuesday, 04 May 2021 16:30

Det Sverigekända M/S Estonia vittnet Håkan Bergmark har överfallits av Kronofogdemyndigheten idag på sin båtklubb i Huddinge för privata skulder på ca. 175 000 kr, varav 138 000 kr i skattekrav. Skattediktaturen Sverige hälsade på med andra ord ... lagom före sommarens nya Estoniadykningar ...

Båtklubbens styrelse hade förvarnats av sjöpolisen och belagts med munkavle. Inte bara båten hade kapats utan även guld och kontanter, men det räcker inte för att släcka skulderna. Båten ägs inte av Håkan.

Att KFM/polisen genomsökte båten i flera timmar tyder på att de fick uppdrag av en underrättelsetjänst att plocka bort för etablissemanget besvärande handlingar/föremål. Båten är nämligen ganska små och genomsökt på max en timme med så talrik personal. Dessutom är det mycket ovanligt att polisen är med när det gäller bara en person.

Det skandalösa är att KFM aldrig skickat en betalningsanmaning med en sammanställning av samtliga privata skulder till Håkan. Här ser man vilken maffia den svenska staten har blivit!

Håkan är nu hemlös. Han fick behålla ett utmätningsfritt belopp på 5 000 kr, vilket är för litet att leva på under en månad och när man behöver en bil för att ta sig till jobbet. SKV hänvisar på sin hemsida om beneficium:

Viss egendom kan vara undantagen från utmätning för att gäldenären ska kunna fortsätta försörja sig och sin familj, s.k. beneficieegendom (5 kap. 1-4 §§ UB). En snabb titt visar att statsmaffian struntat i lagen, som vanligt!

Swisha gärna en gåva till 073 3290642

eller sätt in på Swedbank 8327- 9 994 579 691-1

 

Se även på WTV:

Mossad-operation mot Håkan Bergmark, 3 attacker på en dag;

Håkan Bergmark mobbas på YouTube, titta på Rumble;

Obehagliga Estonia-sanningar från Håkan Bergmark och Henning Witte på Exakt24;

M/S Estonia was Blown Up, Diver saw evidence for Sweden's biggest mass-murder;

När jag lade upp en länk till det här inslaget i några YT-kommentarer hos andra så togs det bort omedelbart!

 

You must be logged in to comment.