Mossad-operation mot Håkan Bergmark, 3 attacker på en dag

Wednesday, 05 May 2021 19:06

Estonias sprängskador i fören, foto Jutta Rabe

Det ursprungliga syftet som Sveriges militära underrättelsetjänst Must hade med sänkningen av M/S Estonia var att befria landet från främmande makt, närmare bestämt Mossad, som hade kidnappat den svenska polisledningen med utpressning och mind control. Alla de ca 70 höga Mossad-korrumperade poliser skulle vara ombord på Estonia efter en konferens i Tallinn. Om deras ständiga polisbrott i form av skyddande av pedofiler och knarkmaffian inte skulle stoppas, då skulle ännu fler människor dö än på Estonia, resonerade Must, som med rätta ansåg att Sverige befinner sig i krig mot nästan osynlig främmande makt.

Planen förråddes och Mossad-poliserna byttes ut mot civilanställda. Mossad kunde efter 1994 förstärka sin maktposition i Sverige och hämnades med att krossa det svenska försvaret och Must.

Håkan Bergmark har nära band till de gamla delar i Must som gjorde en korrekt bedömning om faran för Sverige. Snart ska Estonia-dykningar genomföras och då är risken stor att Estonia-experten Håkan Bergmark hamnar i fokus för det allmänna och mediala intresset med risken att för mycket sanning kommer ut.

Vad ligger då närmare för Mossad att försöka skrämma Håkan till Estonia-tystnad?

Igår på förmiddagen gjorde Kronolle och Sjöpolisen först en olaglig räd mot Håkans hem och besparingar. Påfallande var att man genomsökte båten, och inte bara kajutan, extremt nogrannt. Håkan skulle på så sätt avväpnas inför kvällens nästa krigshandling.

Sedan tipsades den mycket oseriöse Aftonbladetjournalisten Peter Kadhammar i förhoppningen att han skulle beröva Bergmarks trovärdighet.

Och som grädde på moset skulle Håkan på kvällen samma dag få riktigt stryk av ett kriminellt invandrargäng från Mellanöstern på fem man, fjärrstyrt med mind control. Som tur var slog Håkan ner fyra som sedan flydde utan Håkans plånbok och mobil, vilka de hade krävt på knackigt Svenska.

Budskapet: nästa gång blöder du mer eller du är död! Håkan blev sårad igår kväll i Vanadisparken i det osynliga kriget.

P.S.: det som bekräftar mina tankar är att jag igår kväll skrev en kommentar under Håkans YT-film nedan med samma budskap som detta inslag. Den rensades bort av kriminella MSB som är också kidnappat av Mossad. Dessutom tiger de flesta och tyngsta alternativmedia trots att Håkans problematik på kvällen är i högsta grad invandrarrelaterad. Varför? De är också under Mossad mind control .... Så illa är det i Sverige!

Swisha gärna en gåva till 073 3290642

eller sätt in på Swedbank 8327- 9 994 579 691-1

 

Se även på WTV:

Mossad Murdered Palestinian Journalist Bechir Rabani? Robert Aschberg suspect;

Estoniavittnet Håkan Bergmark överfallen av Kronofogden utan förvarning eller kravbrev, konspiration!

 

https://youtu.be/v1p5WqK0hqQ

https://youtu.be/vr_SZP5EehE

https://youtu.be/JopnWVbG3rs

https://youtu.be/3v8TMqpw82s

https://youtu.be/Oxb9Q4my_n8

 

 

 

You must be logged in to comment.