Tyskland rekord på muslimska gruppvåldtäkter sedan 2015, Taharrush gamea hälsar

2023-08-07 16:01

Knäpptyst i tyska och svenska gammelmedia om nya tyska rekordsiffror på gruppvåldtäkter. Tack vare SD-motsvarigheten AfD (Alternative für Deutschland) blev rekordsiffran på 789 för året 2022 känd. I snitt två kvinnor per dag traumatiseras livet ut! Men bara tack vare tyska alternativ media känner vi till hemskheterna. Verkligheten är ännu värre då många flickor och barn skäms att polisanmäla.

Källa: Milo Moiré i protest mot kvinnornas förtryck genom samhället i Köln framför domkyrkan, som ligger mitt emot centralstationen med texten: respektera oss, vi är inte ett villebråd även om vi är nakna

 

Och naturligtvis är muslimska invandrare från Mena-länderna extremt överrepresenterade. De länder som utpekas mest är Syrien och Afghanistan. I sådana länder uppfostras de flesta män till kvinnoförakt för att inte nämna även den utbredda pedofilin.

Men det gröna och sosse-politikerpacket i Tyskland bara öppnar invandringsslussarna ännu mera. Samtidigt förtiger samtliga av de etablerade partierna invandringsproblem. Feministerna och HBTQ-slöddret naturligtvis också.

Även de tyska domstolarna har sjunkit till samma skräpnivå som de svenska. Inga kännbara straff för kvinnotorterare inte!

Taharrush gamea är ett islamskt uttryck för gemensamt manligt sexuellt våld mot kvinnor. Detta kritiseras inte i Mena-länderna! Inom Kristendomen finns inte ens ett sådant uttryck.

Bara sträng återvandring kan avhjälpa. Men sålänge egoisten Kasselstrand förtrycker AfS (Alternativ för Sverige) kommer inget att hända. Hög tid att Roger Richthoff och/eller Lennart Matikainen tar över rodret i AfS!

Och läs på ofria Fria Tider:

Polisen utreder om "homofobiska motiv" ligger bakom att ett invandrargäng brutalt misshandlade en grupp kvinnor på väg hem från Pridefestivalen i Hamburg. Det rapporterar Hamburger Morgenpost.

 

Se även på WTV:

Svenska journalisthoror hjälper till att kvinnor förtrycks i Sverige;

ISIS-terrorister från den insmugglade armén bakom sexövergreppen i Köln;

 

https://youtu.be/zNpi-xOLyTQ

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.