Svenska journalisthoror hjälper till att kvinnor förtrycks i Sverige

2016-03-08 21:04

Den internationella kvinnodagen idag ger bra anledning att rikta strålkastarljuset på svenska PK-journalister, som sviker kvinnor i Sverige. Här några argument:

1. Manliga invandrare kritiseras sällan för deras kvinnoförtryck, speciellt i de över 50 laglösa områden i Sverige, där polisen har tappat greppet. Kvinnor med migrationsbakgrund från Mena-länder tvingas av sina män var de får vistats, vad de får göra och hur de får klä sig, inte minst vem de får gifta sig med. Hedersmord förekommer i Sverige. Om svenska män hade behandlat sina kvinnor så, hade det blivit ett ramaskri i gammelmedia, men invandrarmän hanteras med silkesvantar.

2. All invandrabrottslighet tystas ner av lögnmedia i Sverige. Det förs sedan länge ingen statistik om det längre. Jag tror den sista BRÅ-rapporten är från 1995.

3. Att Sverige leder våldtäktsstatistiken i världen är det också tyst om, då de flesta utomhusvåldtäkter begås av invandrarmän från Mena-länder, vilket studier i Norge visat.

4. Det arabiska kvinnoförnedringsverktyget ”taharrush gamea” nämndes inte fram till den horribla nyårsnatten i Köln, som ledde till över 800 polisanmälningar mot arabiska invandrare som sextrakasserade kvinnor. "Polisen mörklade omedelbart händelsen. Natten rapporterades som lugn. Men nyheten spreds på sociala medier och bloggar och tyska tidningar började skriva. Först måndagen den 4 januari medgav den tyska polisen vad som hänt. Den 2 januari nådde nyheten Sverige när några på Flashback, ett nätforum med många besökare, började diskutera vad som skett i Köln. Först att publicera i Sverige var Avpixlat och Fria Tider. Det skedde den 4 januari. Riksmedia teg. .... I Sverige hade all information till allmänheten skett via alternativ media och sociala medier. Först den 5 januari publicerade de stora rikstidningarna, men de gick omedelbart in i en förnekelseprocess. Svenska Dagbladet skrev att det hade varit stökigt i Köln. Tyckare som Hanna Fahl i Dagens Nyheter (DN) relativiserade händelsen i en artikel den 8 januari genom att jämföra pojkars tafsande på flickor i den svenska skolan med de övergrepp som tusentals arabiska män just hade begått mot unga kvinnor. Visst är pojkars kroppssökande till jämnåriga flickor ett problem i skolorna, men det säger lika mycket om skolan som om pojkar. Gudrun Schyman skrev i tidningen Metro samma dag att kvinnliga programledare och artister provocerar vissa män genom att de nått upphöjda positioner." upprör sig Stefan Torssell i Nya Tider.

Sedan kom Chang Frick från Nyheter Idag med sin jätteörfil mot DN och deras kvinnoförtryckare Hanne Kjöller. Massiva sexövergrepp genom invandrare mot unga kvinnor i Kungsträdgården under ungdomsfestivalen ”We are Stockholm” förtegs av DN under ett halvt år.

5. Svenska fulmedia förtiger systematiskt att västliga säkerhetstjänster ligger bakom ISIS, som har organiserat ett extremt och systematiskt kvinnoförtryck. Det senaste fallet med Nadia Murad hade inte kunnat hända, om pressen i Väst hade satt press på USA, Israel, Turkiet och Saudiarabien, att sluta stödja ISIS/Daesh.

källa: Fria Tider: Nathalie, 29, om överfallet: De ropade "svenska hora" och skar sönder mitt bröst

6. Ett synnerligen rått överfall på den unga kvinnan Nathalie i Nora norr om Örebro för en vecka sedan tystades ner i media. Nerikes Allehanda (NA) skrev en liten missvisande notis om det. Då blev Nathalie så förbannad på NA att hon vände sig med sin fulla identitet till ofria Fria Tider:

"Nathalie Hager, 29, var på väg hem från en busshållplats i tisdags kväll när tre-fyra arabiska män gick till attack. Hon lyckades fly precis innan de hann våldta henne, men fick svåra skador.

– Jag blev blåslagen i ansiktet och fick ena bröstet sönderskuret medan de ropade "svenska hora", berättar Nathalie för Fria Tider.

Överfallet ägde rum i närheten av kyrkan i Nora norr om Örebro sent på tisdagskvällen. Nathalie, som på grund av de hårda slag hon fick mot huvudet har minnesluckor från kvällen, hade följt en väninna till busshållplatsen.

...  – De puttar ner mig på mage och sliter mig i håret uppför en asfalterad backe och in i en gränd. Jag har inga minnen av att de slog mig men jag är blåslagen i ansiktet. De har även skurit sönder mitt ena bröst med något som måste ha varit en mattkniv eller ett rakblad, för det är så djupa och smala sår. Jag har även stora, svarta märken i armarna där de hållit fast mig. ....

– Då kvicknade jag till och märkte att de hade slitit sönder alla mina kläder. På något sätt lyckades jag ta mig därifrån, jag antar att jag slagit och klöst dem för mina händer är blåa och svarta och svullna. Jag hade även blod under naglarna som polisen har skrapat.  ....

Enligt Nathalie, som har arbetat med araber, var männen i 30-35-årsåldern och talade arabiska med vad hon tror är syrisk dialekt. (fet genom White TV) ...

Förutom att prata arabiska fick männen ur sig några få enkla uttryck på svenska i samband med våldtäktsförsöket.

– Det var bara skällsord. "Svenska hora" eller "svenska slyna" och "fitta". Det var inga hela meningar. Enligt min uppfattning kunde de inte svenska förutom de här orden, så jag misstänker att de var asylsökare. .....

– Det gjorde mig väldigt förbannad att det var en sådan liten notis (i Nerikes Allehanda anm. WTV). Jag vet att det är flera personer, bland annat väninnor till mig, som har kontaktat NA och berättat att de blivit utsatta för trakasserier och att personer har slitit i dem. Men det har inte skrivits någonting om det i tidningen, säger Nathalie."

White TV ringde Marita Johansen från NA igår, hon som hade publicerat den lilla notisen som Nathalie blivit så irriterad över, se filmen nedan. Johansen försvarade sig med att poängtera, att hon inte litar på brottsoffer utan enbart på det som polisen meddelar. Att polisen i det här fallet är en andrahands källa spelar ingen roll för presshoran Marita Johansen.

På min 1:57 i filmen nedan säger Marita Johansen till White TV:s Henning Witte: "och jag har sagt till henne och till alla andra som har undrat det" och menade Nathalie. Men på White TV:s direkta fråga litet senare om hon hade pratat själv med Nathalie förnekar hon detta plötsligt.

White TV har försökt att nå Nathalie för att höra hur kontakten med NA varit, men inte lyckats få tag i henne. Då vände sig White TV till Fria Tider igår och bad att de skulle framföra frågan, om Nathalie hade haft direkt kontakt med NA, men det kom inget svar. Som vanligt mobbas White TV av ofria Fria Tider.

7. Det kommer dagligen hemska nyheter där kvinnor blir överfallna av invandrare. Hade PK-media instämt i den berättigade kritiken mot den kriminella massinvandringen, som SD, Avpixlat, ofria Fria Tider och många andra sedan länge vågat framföra, så hade Sveriges kvinnor blivit förskonade alla dessa sexuella attacker och våldtäkter ifrån Mena-migranter på löpande band. Då hade de lugnt kunnat gå ut ensam på nätterna, så som det förr var i Sverige, där man knappt behövde låsa sin bil.

Alla dessa fega och obildade svenska journalister är huvudansvariga för att Sverige har förstörts så till den milda grad, att landet blivit i praktiken kvinnofientligt igen! Och fega FI tiger ......

Läs på Avpixlat där även den andra filmen hittades:

Gäng i Kungsbacka attackerar unga kvinnor – polisen uppmanar till “envars-ingripande”

Kvinnoförsvar hos White TV:

Hade media rapporterat att USA, Israel, Turkiet, Qatar mm är bakom IS hade Nadia Murad inte behövd lida;

Tankar om våldtäktsepidemin och dess orsaker och bekämpande;

Drevet borde gå mot DN som mörkade invandrar-sexövergrepp och inte mot modiga Wallström;

Så systematiskt ljuger svenska journalister, analys från prof. Arnstberg;

Camilla Kvartoft sviker kvinnor. SVT och övriga gammelmedia ger support till ISIS;

Feminister förtiger att våldtäkter ökar i takt med invandringen;

Kvinnan är överlägsen mannen, därför blir hon förtryckt;

NA from Henning Witte on Vimeo.

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.