ISIS-terrorister från den insmugglade armén bakom sexövergreppen i Köln

2016-01-10 19:28

Det blir nu allt klarare att den hårda kärnan av sexterroristerna var ISIS-soldater från den redan hemligt insmugglade ISIS-armén, som begick de våldsamma sexattackerna mot över 600 kvinnor i Köln på nyårsnatten. Ja, antalet polisanmälningar bara för Kölnnatten är över 650 den 12 jan 2016.

Bundesnachrichtendiensts (BND = tyska Säpo) språkrör, tidningen Focus från München, rapporterar om polisens utredningsarbete att kartlägga den ödesdigra natten i Köln den 31.12.2015. Polisen kunde genom videofilmer och annan bevisning konstatera att det bland de över 2 000 migranter som hade samlats i och runt centralstationen i Köln fanns det en extra hårdför kärna på 200 nyligen anlända asylsökare. Polisen kallar dem för "Sportler-Gruppe", idrottsmannagrupp. Gruppen utmärkte sig genom att alla var mycket vältränade och såg ut som idrottsproffs.

Dessa bildade undergrupper på 30 till 40 man som formade en gångväg bland de över 1 000 invandrare som samlats framför centralstationen, eftersom folk ville fly undan deras attacker in till centralstationen. Detta var dock en fälla för där hade idrottsgruppen placerat sina starkaste män. De ringade in en kvinna i taget och ytterligare en ring såg till att varken poliser eller pojkvänner kunde rädda kvinnorna. Även en kvinnlig polis råkade ut för deras fälla. Synd att hon inte sköt ner ISIS-terroristerna.

Tysklands justitieminister Heiko Mass förstärkte idag sin argumentering, att sexattackerna i Köln och andra städer måste ha varit organiserade från en hittills okänd hand, skriver FAZ. Bild am Sonntag hade kommit med uppgifter, att sociala nätverk hade bl.a. använts för att samla så stora mängder migranter i Köln från andra städer och även grannländer. Detta är klara indikationer att sexjakten inte begicks av vanliga invandrare som flytt elände och krig utan från sådana som är vana att föra krig och sprida elände.

Eftersom stora delar av asylmobben varit berusad under nyårsnatten kan slutsatsen ännu lättare dras, att det handlade om delar av den redan insmugglade ISIS-armén. Äkta muslimer dricker nämligen ingen alkohol. Men slöddret som säljer sina ruttna och ofta reptiloida själar till den som betalar mest dricker gärna alkohol och hänger ofta på horhus, något vi vet från vissa av de utpekade 9/11 terroristerna.

Ett tredje indicium om att den svarta natten i Köln vållades av ISIS-terrorister är händelserna i München under samma tid. White TV hade redan redovisat obekräftade uppgifter, om att en stor asylmobb skulle även samlas i München. Gammelmedia över hela världen rapporterade att polisen i München lyckades avvärja en terrorattack. Polisen i Bayerns huvudstad började att gå ut med följande Twitterinfo:

Aktuelle Hinweise, dass in ein Terroranschlag geplant ist. Bitte meidet Menschenansammlungen und die Bahnhöfe Hauptbahnhof + Pasing

Dessa nya fakta visar återigen, att ISIS redan har insmugglat en stor armé utan militära kännetecken in i många europeiska länder, mest i Tyskland, och att sexjakterna på nyårsafton 2015/16 varit stora övningar att samordna och belöna dessa ISIS-soldater utan uniform för den stora attacken i mars 2016. Ja, ISIS-terroristerna är redan bland oss, de har kamouflerat sig genom att de rakat av sina skäggar och låtsas att smälta in i samhället. Men sextrakasserierna på nyår visade deras bockfot.

En kort kommentar till Pegida-demonstrationen i Köln igår. Det var

med presskort insmugglade journalister som attackerade polisen med fyrverkeripjäser

och annat för att polisen skulle misstänka Pegida och blockera deras aktion, se filmen nedan. Pegida är visserligen kontrollerad opposition, men de blir aldrig våldsamma. Det är alltid de vänsterradikala som blir det eller som igår agents provokatör, som oftast kontrolleras av säkerhetstjänsterna. Mossad älskar att segla under falska flaggor.

källa: Milo Moiré i protest mot kvinnornas förtryck genom samhället i Köln framför domkyrkan, som ligger mitt emot centralstationen med texten: respektera oss, vi är inte ett villebråd även om vi är nakna

Den andra filmen i den här länken visar den schweiziska konstnärinnan Milo Moiré som demonstrerar helt naken på samma plats i Köln, där sex-djihad skadade över 500 kvinnor.

Skrämmande film om sextrakasserier från invandrare:  https://www.facebook.com/AntiEUnion/videos/452027054985445/

Se även på White TV:

Modig polis: över 2000 + 100 anhållna asylsökare ville sex och förnedring i Köln, polischef sparkad;

Tysklands justitieminister om sexjakten i Köln: Det hela verkar vara planerat;

Mass sexjakt av asylmobb på kvinnor i hela Tyskland och Sverige på nyår Upd 7.1. nytt vittne;

Invasion av soldater utan uniform, inte äkta flyktingar Upd 1.Nov;

Tips om Självförsvar för kvinnor;

Filmens rubrik nedan: pressen kastar fyrverkeripjäser

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.