Socialtjänsternas barnkidnappningar allt värre, mest utländska barn skändas då föräldrarna har svårare försvara sig

2023-05-10 14:52

 

Det pedofila nätverket med många socialtjänster som primitiva och dåligt utbildade handlangare kidnappar alltfler utländska barn, då dessa och föräldrarna har svårare att försvara sig mot dessa kriminella barnarov! Nästan inga barn har blivit bättre av ett tvångsomhändertagande med hjälp av LVU eller andra kriminella lagar. De måste avskaffas. Där barn far illa ska specialutbildade experter och inte samhällets bottensats från Soc skickas in i familjerna och rätta till saker, men aldrig skilja barn från deras föräldrar mot barnens vilja! Även om de är bara ett år gamla! Det går nämligen alldeles utmärkt att avläsa deras vilja som alltid nonchaleras av lagen och Soc-packet!

Ofta splittras barnen så att de inte bara förlorar sina älskade föräldrar utan även sina syskon. Sådan barn förstörs systematiskt! Många blir kriminella. Och Soc och Hvb/LVU-hemmen tjänar grova pengar på denna barntortyr.

Riktigt vidriga är socialnämnderna och deras medarbetare i Vingåker, Södermalm, Östermalm, Sollentuna och Uppsala. Där kan undertecknad själv lägga fram talrika bevis!

Ett annat stort problem är Sveriges kriminella domstolar, framförallt kammarrätter och hovrätten, typ Snippa-domstolen i Göteborg!

 

Läs även:

Dumpen har bidragit till att rädda barns liv

Kajsa Ekis Ekman ger en annan bild av sajten – och får svar direkt av Ulrika Stahre

"För det som blir tydligt av de självbiografiska berättelserna om övergrepp i barndomen är ju att de har fått fortgå i åratal utan att någon har ingripit. Vårt samhälle skyddar inte barn. De vågar ofta inte berätta och de blir inte trodda när de berättar, och även om de blir trodda är det långt till en anmälan och ännu längre till fällande dom. Systemet fungerar inte."

och på Newsvoice:

"En rapport av David Sorenson sammanfattar hur Världshälsoorganisationen (WHO) och Förenta Nationerna (FN) propagerar för en gemensam 2030-sexagenda som ska sexualisera barn redan i förskolan. Syftet är att normalisera politisk korrekt könsidentitetsfilosofi, tidig sexdebut och "mjuk" pornografi för en "hälsosam" sexuell utveckling. Rapporten refererar till officiella dokument, utbildningsvideor, populära trender, skolbroschyrer och litteratur."

Översättning och sammanställning: NewsVoice, #2030sexagenda

 

Se även på WTV:

Socialtjänsten bedriver barnhandel i Sverige, faktum att många barn far illa i familjehemmen och på statliga institutioner, LVU bort! Upd 7.3.;

Regeringen misstänks gynna pedofila nätverket i Sverige, Kristersson gynnade kidnappningen av kinesiska barn!;

Lönsam kommunal barnhandel i Barn-Gulag Sverige! Avskaffa LVU-lagen! Välj domare av folket! Upd 23.3.;

Hovrättslagmannen Åke Thimfors och Hovrätten för Västra Sverige skyddar pedofiler, som vanligt Upd 6.3.23;

 

https://youtu.be/BHc_PxG7CMM

 

https://youtu.be/JK76XAVIl60

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.