Ny kriminell dom från Snippa-domstolen: Estonia-massmördarna skyddas och oskyldiga Evertsson kriminaliseras

2023-03-29 09:17

De dömda Estonia-forskarna undersökte vraket strax före 25-årsdagen från det tyska forskningsfartyget Fritz Reuter, men tjuvhöll bilderna i över ett år

 

Den horribla Hovrätten för Västra Sverige i Göteborg upprörde nyligen genom att skydda en pedofil. Nu kom de med en ny skandaldom mot Estoniafilmarna Evertsson och Linus Andersson, som ursprungligen hade friats med all rätt i Göteborgs tingsrätt. Sedan återförvisade skandalhovrätten och tingsrätten tvingades att döma, men valde ett milt straff. Nu höjde Snippa-domstolen straffet.

Sverige har ingen rätt att stifta lagar på öppet hav. Detta strider mot folkrätten. Vad värre är så har Sverige kommit med lagen 1995 för att skydda massmördarna som sprängde och sänkte Estonia. Även av denna anledning är lagen kriminell och ska naturligtvis inte användas av en domstol, i synnerhet inte en hovrätt. Hoppas att HD tar upp fallet och räddar Sveriges juridiska heder.

Domarna Snippa-hovrättslagmannen Åke Thimfors, hovrättsrådet Anna Hjort Ööpik, referent, och f.d. rådmannen Gabriella Nordwall (skiljaktig) samt nämndemännen Ingemar Malmberg och Ola Ström (skiljaktig) bör sparkas omedelbart och åtalas för grovt tjänstefel med undantag av de två skiljaktiga. Detsamma gäller för åklagaren Helene Gestrin.

Men detta sker naturligtvis inte i orättsstaten Sverige.

Försvarsadvokaten Johan Eriksson har gjort ett extremt dåligt jobb! Han borde naturligtvis ha presenterat alla spräng- och tidigare hålbevis så att domstolen lätt kan förstå att lagen om Estoinias "gravfrid" var en avancerad mörkläggning av då Sveriges värsta massmord.

.

Se även på WTV:

Hovrättslagmannen Åke Thimfors och Hovrätten för Västra Sverige skyddar pedofiler, som vanligt Upd 6.3.23;

Skandalöst Estonia-besked från Hovrätten i Göteborg: tingsrätten ska använda den ogiltiga Dykförbudslagen!;

Evertsson fortsätter att tassa runt Estoniabomb-gröten i stället för att tala massmord-klarspråk;

Bra att tyska dykfartyget Fritz Reuter stör Estonias "gravfrid";

 

https://youtu.be/joaQA6AOUqo

 

Informationen i denna film förteg Evertsson! Han hjälpte massmördarna också!

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.