Erdogan galen, turkisk lag förbjuder valkampanj utomlands. Res inte till Turkiet!

2017-03-12 13:14

källa; kommentar behövs inte

Nu har Turkiets nästan enväldige diktator Erdogan blivit komplett galen. Han kallar Nederländerna för nazister. Han gjorde det med Tyskland också, men där kan det ju finnas ett visst historiskt samband. Holland däremot ockuperades av Hitler-Tyskland och fick lida..

Att Erdogan har blivit maktgalen är inget nytt, men denna ursinniga urspårning bevisar att fanskapet har förlorat vettet totalt. Detta är typiskt för en maktgirig Annunaki, som inte längre är ensam om makten på jorden, bara det ett skäl att driva dem till vansinne.

Att Erdogan och några av hans barn är kriminella terrorister som stött ISIS under åratal är inget nytt för White TV tittare. Men nu vill han det ultimativa moderna sultanatet genom en folkomröstning april 2017, som skall ge Erdogan obegränsad makt i Turkiet för 15 år, som sedan skall användas till att avskaffa även denna tidsmässiga begränsning.

Därför skickar Erdogan nu sina marionettpolitiker till andra länder där större turkiska minoriteter finns, för att bedriva valrörelse med syftet att så många som möjligt skall rösta fram Erdogan som NATO:s nya diktator. I Tyskland var regeringen för feg att förbjuda detta, men lokala kommunpolitiker lyckades stoppa vansinnet i sista stund.

I Holland agerade politikerna i regeringen modigare och förbjöd den turkiska utrikes- och familjeministern inresan till Nederländerna, med den ovannämnda reaktionen som följd. Den extremt fega svenska regeringen vågar naturligtvis ingenting. Här löses problemet på det typiska svenska sättet, att lokalägaren får massiva hot och ställer in Turkiets valmöte av den anledningen.

Till råga på allt förtiger politikerna att Erdogan själv 2008 ändrat den turkiska vallagen med artikel 94/A, enligt vilken det är förbjudet att driva turkiska valrörelser utomlands, som tyska  Epoch Times rapporterade den 9 mars 2017. Den svenska Epoch Times är tyvärr inte alls lika vaken och vass som den tyska systertidningen. Inte ens på sina politiska beskickningar får Turkiet bedriva valkampanj utomlands.

Kanske dags för den svenska polisen, som gått i stabsläge ang. Turkiets lagstridiga beteende, att ta med det i den juridiska bedömningen.

Facit: Res inte till Turkiet, deras ledare är inte bara en kriminell terrorist utan blivit galen numera också. Det är tyvärr livsfarligt att vara i Turkiet, som blev ett mycket fint land efter Kemal Atatürks reformer. Nu vill Erdogan skruva historien tillbaka till ett muslimskt sultanat, och han har kommit långt ....

Mer Erdogan-kritik på WTV:

Turkiets Erdogan och hans barn är kriminella terrorister;

Don't travel to Turkey, Erdogan dangerous dictator;

Gömmer sig ISIS-armén bakom turkiska MC-klubben Osmanen Germania ?

NATO-Turkiet anklagas ha bränt över 150 kurder levande;

Klockrena bevis att Turkiet finansierar och stödjer ISIS/Daesh;

Terroristen och diktatorn Erdogan tyvärr kvar vid makten. Skamligt att stödja det nya Ottomanska riket;

Turkiet blivit ett helvete. Erdogan har samma kriminella energi som sultanen bakom Armenienfolkmordet;

Erdogan skall ställas inför Internationella Brottsdomstolen (ICC) i Haag;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.