Turkiet blivit ett helvete. Erdogan har samma kriminella energi som sultanen bakom Armenienfolkmordet

2016-07-29 21:31

Fulmedia har pliktskyldigast kort rapporterat om alarmerande tortyr-reporter från Erdogans Turkiet, då Amnesty lyckligtvis protesterade mot det. Men ingen uppföljare, tyst från politiker. Alla skonar Erdogan, med undantag för hans planer på dödsstraff för 13 000 fängslade "oppositionella".

Det är fortfarande oklart vem som låg bakom den misslyckade militärkuppen. Det flesta talar för att Erdogan inscenerade den själv, då han märkte, att USA/Gülen var på gång att kuppa. Aldrig har USA betett sig så klantigt som de okända som gjorde kuppförsöket den 15 juli 2016, vilket talar för att USA inte gjorde det (för en gångs skull):

1. Ingen ledare och galjonsfigur som verkar seriös och förtroendeingivande visades upp,

2. inga höga politiker eller andra makthavare blev fängslade,

3. alla listor med de som sedan blev arresterade eller kickade från sina jobb var klara långt innan kuppförsöket,

4. Inom några timmar påstår Erdogan att han fick tillgång till hela nationens mobiltelefonnummer för att kunna skicka sms. Det går inte så fort,

5. kuppmakarnas radar på F-16 planen låste sig på Erdogans flygplan men gav inte eld!!!

6. Erdogan var extremt snabbt tillbaka i Istanbul.

7. "Städningen" efteråt blev väldigt effektiv, som Stalins stora utrensningar på 1930-talet. Gülen blev stor genom Erdogan i samarbete med CIA. De hade precis samma planer, att islamisera Turkiet och regionen, ett nytt Ottomanskt rike.

Erdogan har bara en liten del av folket bakom sig. Resten är mycket rädd. De senaste valen blev grovt riggade. Av 78.7 miljoner turkar gick enbart ca. 30 000 på Taksim-platsen och demonstrerade för Erdogan efter den misslyckade kuppen, 0,038% av befolkningen.

Utrensningar som Erdogan nu bedriver med all tänkbar grymhet liknar dem mot 1,5 miljoner kristna armenier för 100 år sedan, då det muslimska Turkiet begick ett av världens vidrigaste folkmord.

Den 25 februari 1915 började de systematiska förföljelserna mot armenierna med militärens direktiv nr. 8682 från Enver Pascha, en order att avlägsna samtliga soldater av armenisk härkomst. Det påstods lögnaktigt att armenierna skulle konspirera med Ryssland mot Turkiet. Sedan började masslakten av dessa militärer. Därför vill Erdogan ha dödsstraff nu.

källa

Natten mellan den 23 och 24 april 1915, ihågkommen som den "röda söndagen", fängslades 250 intellektuella och kommunledare i ett koncentrationsläger. Sedan torterades och mördades de.

"Ett vittne berättar för Amnesty om hur mellan 600 och 800 fångar hållits inne i sporthallen i Ankaras polishus.

Av dem hade minst 300 spår av att ha blivit misshandlade, 40 av dem kunde inte gå.

En del har fått stå på knä i timmar med händerna hårt fängslade bakom ryggen med hjälp av hårt åtdragna plastband. En del fångar i sporthallen fick lite vård, men en fånge var så svårt slagen att han inte kunde stå upp och förlorade medvetandet, den fången fick ingen vård, berättade vittnet." skriver SR.

Efter införandet av Tehcir-lagen den 29  maj 1915 började den systematiska utrotningen av armenierna.

Mellan 1914 och 1922 började även rasistiska illdåd mot greker i Turkiet, 750 000 mördades av turkarna och 900 000 fördrevs från "turkiska" områden. De var grekisk-ortodoxa kristna.

1906 fanns det ca. 20% icke-muslimer i Turkiet, 1927 enbart 2,6%!

Stackars kurderna och hbtq-folk!

Visst är det bra att Erdogan närmat sig Putin, men det hade andra turkiska ledare också gjort, t.o.m. den israeliska regeringen närmar sig Putin, då alla insett, vilken överlägsen vapenteknologi och ståndaktighet Putin har.

Åk inte till Turkiet, köp inget därifrån tills Erdogan är borta.

Annat skandalöst om Erdogan och Turkiet på White TV:

Terroristen och diktatorn Erdogan tyvärr kvar vid makten. Skamligt att stödja det nya Ottomanska riket;

Turkiets Erdogan och hans barn är kriminella terrorister Upd 19.4.

Klockrena bevis att Turkiet finansierar och stödjer ISIS/Daesh;

Svenska massmedia hjälper Turkiet att hjälpa ISIS;

Obama bryter sitt löfte att kalla det armeniska folkmordet genocid;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.