Partiledardebatt visar: alla under mind control, inget om bankreform, klimatlögn eller fri neutrinoenergi

2022-05-08 21:49

Vilken skrämmande partiledardebatt på SVT ikväll som leddes mycket bra av Anders Holmberg. Bäst i debatten var Nooshi Dadgostar (V), bild nedan. Hon verkar vara minst under mind control, alltså fjärrstyrd av strålningsvapen med magnetiska skalärvågor. Det kan bero på att hon har den mognaste själen av alla partiledare. Hon har helt rätt att det krävs en folkomröstning om NATO. Detta kan organiseras samtidigt med valet den 11 september 2022. Hon är också bäst i pensionsreformen.

Men även Nooshi ger en helt lögnaktig bild om läget i Ukraina där hon skyddar nazisterna och regeringens grova krigsbrott mot den ryska befolkningen i landet, vilket är förmodligen ett resultat av mind control och massmedias hjärntvätt genom ständiga lögn.

Alla andra instämde. Jimmie Åkesson (SD) hamnade på andra plats, men slickar plötsligt NATO emot SDs tidigare löften och sviker även i frågan om folkomröstning, mind control är den enklaste förklaringen.

Pensionsfrågor löses enklast med införandet av en bankreform enligt den Vita Skolan i Nationalekonomi. Då behövs inga skatter längre då Riksbanken ger staten alla pengar som behövs i form av räntefria bidrag, s k arbetspengar. Då sänks bensin-, diesel- och elskatten till noll!

Inte ett ord om detta! Särskilt skamlöst av statsministern Magdalena Andersson (S) då hon känner till dessa bankreform-tankar. Här är det väl både mind control och lukrativa jobb inom banksfären som styr henne.

Ingen diskuterar de feta klimatlögn vi har. Tydlig mind control.

Inte ett ord om fri Teslaenergi med elektriska skalärvågor, där talrika Teslapatent finns sedan över 100 år! Då behöver vi varken den farliga kärnkraften, oljan, gasen, vindkraften eller dyra och ineffektiva solpaneler.

Skrämmande hur obildade våra högsta politiker är!

Sämst var Annie Lööf.

Dags för Knapptryckarpolitik och en förminskning av Riksdagen.