Nobelstiftelsens ordförande Carl-Henrik Heldin sänker vetenskapens och demokratins nivå

2016-12-10 22:23

källa; kulturministern Alice Bah Kuhnke (MP) var den stora kvinnliga ögonmagneten under Nobelfesten 2016

Det var igen underbart att se Nobelfesten, trots att SVT:s journalister var slätstrukna som alltid. Att peka upprepade gånger på en sångerskans små bekymmer kunde de, vilket var mycket ohövligt, men att ge kritik åt prisfördelningen eller till vissa tal kommer inte på frågan. Det är den svenska festtraditionen och kulturen som gör Nobelfirandet så unikt. Svenska dräkter fattades dock. Hade Jimmie Åkesson och andra från SD bjudits, så hade även vackra svenska dräkter höjt festglansen ännu mera.

Men Nobelstiftelsen tycker inte att en fjärdedel av svenska folket delar deras värdegrund, SD ligger nuförtiden runt 25% och är Sveriges tredje största parti. Nobelstiftelsens ordförande Carl-Henrik Heldin har tydligen inte mycket till övers för demokratin utan tillhör eliten, som ser på ett uppläxande sätt ner till det omyndiga folket, som det var gängse på medeltiden.

Carl-Henrik Heldins inledande tal under Nobelprisutdelningen i Konserthuset 2016 visade dessutom att han inte bara sänker nivån på demokratin i Sverige utan även på vetenskapen:

1. Det första världskriget startades inte av fattigdom och nationalism utan av kriminella element i England;

2. Det stämmer inte att globaliseringen och internationell handel har befriat miljarder människor från fattigdom. Det är precis tvärtom! Globaliseringen och de stora internationella bolagen suger ut miljarder av människor.

3. Heldin tycker att kritik mot öppna gränser är negativ, men säger inte att dessa öppna gränser missbrukas systematiskt att smuggla in terrorister och ekonomiska migranter som inte har asylrätt, vilket medför faran att Sverige inom 20 år kan styras av Sharia lagen i stora delar av landet och inbördeskrig.

4. Heldin spär på den ovetenskapliga klimathysterin. Han som vetenskapsman borde lyssna på de hundratals ärliga och icke köpta vetenskapsmän som slår larm om alla lögner med klimatförändringen och växthuseffekten. Det är Carl-Henrik Heldin som struntar i klimatvetenskapliga bevis.

5. Folkets tilltagande och befogade vrede världen över det korrupta etablissemanget nedvärderas av Nobelstiftelsens ordförande med skällsordet populism.

6. Folk tror inte längre på vetenskapen eftersom de upptäcker mer och mer, att det fuskas så mycket där med riggade klimatutlåtanden, förfalskade medicinska studier och stora konspirationer mot fri energi.

---------

Uppenbarligen var ingen bjuden från Industrivärden, i alla fall visade slickande SVT reportrar enbart Wallenbergansikten. Nobelstiftelsen delar uppenbar enbart Wallenbergarnas värdegrund med vapenhandel till kvinnostenande Saudiarabien.

Ingen vågade interpretera Bob Dylans tal, som vimlade av dold kritik: att en författare borde ha fått litteraturpriset och inte en musiker. Varför gav kommittén inte priset till en kvinnlig författare som har ond om pengar? Bara gubbar fick priset och Dylan är stenrik. Synt också att en så extremt osympatisk person som den amerikanska ambassadören fick läsa upp den med all rätt populäre Dylans tal.

Bottensatsen i prisutdelningen lyckades Sveriges Riksbank landa. Forskarnivån av de två ekonomipristagarna var på Mickey Mouse level, även ett smart förskolebarn kunde ha listat ut vad dessa "forskare" kom fram till. Varför gav man inte priset till några duktiga juridikprofessorer? Ämnet var juridik och inte ekonomi. Nobelpriset blir allt knasigare.

Världen står inför den största finanskraschen i mannaminne och Riksbanken fokuserar inte på dem som varnar för den stundande kollapsen eller de som förespråkar ändringar i det korrupta banksystemet.

White TV tycker att Horace Engdahl höll kvällens bästa tal.

Här kan ni se det skandalösa talet från Nobelstiftelsens ordförande Carl-Henrik Heldin på SVT-Play:

http://www.svt.se/nobel/se-program/nobel-2016-prisutdelning-10-dec-16-20

Se även annan Nobelkritik på WTV:

Nikola Tesla fick aldrig Nobelpriset. Nobelkonspiration mot fri energi;

Stor skandal att Mario Draghi och Ray Kurzweil var på Nobelfesten men inte SD;

Global uppvärmning är en bluff, hoax. I Paris möts många idioter;

Sparka Carl-Henrik Heldin! Satanisten Maria Abramovic har inget på Nobelfesten att göra;

 

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.