Rekordmånga våldtäkter i Sverige med ett tydligt samband: invandringen

2016-07-21 00:00

källa

Jag scannar nästan varje dag alternativa media på svenska, engelska och tyska, för att kunna publicera aktuella eller grundläggande inslag på White TV, som censureras bort hos gammelmedia. Igår och idag fick jag häpna över rekordmånga våldtäktsrapporter runtom i Sverige. Som vanligt rapporterar ofria Fria Tider bäst. Två gruppvåldtäkter i Kalmartrakten, en överfallsvåldtäkt på Öland, en gruppvåldtäkt nära ett hvb-hem i Västervik, alla inom loppet av ett dygn! Skräptidningen AB har t.o.m. bekvämat sig att skicka ett journalistteam till Kalmar, trots att de jämt mörklägger att de misstänkta gärningsmännen är invandrare från MENA-länder. Polisen påstår att de inte ser ett samband hos Kalmarvåldtäkterna, trots att sambandet är övertydligt!

Under den senaste veckan hände även två våldtäkter i Visby, en på Dansbandsveckan, ett våldtäktsförsök i Bålsta, misstänkt våldtäkt igen i Kalmarområdet, våldtäkt förra helgen under Fallens dagar och, och, och.

Visserligen handlar det ännu så länge om anmälda våldtäkter, men erfarenheten visar att dessa anmälningar sällan är fejkade och att fulmedia gärna "glömmer" så oviktiga saker som en polisanmälan om en våldtäkt. Mörkertalet av icke anmälda våldtäkter är stor, då inte minst muslimska kvinnor ofta skäms att tala inför andra om sexuella övergrepp.

Jag påstår att detta är rekordmånga våldtäkter i Sverige, då vi inte kan lita på myndigheter och deras statistik. Jag går efter min journalistiska och juridiska erfarenhet, att aldrig ha läst om så många anmälda våldtäkter i Sverige innan. BRÅ går inte att lita på, de är halvkriminella, då de inte rapporterat om vilka som är gärningsmännen sedan 2005, då de flesta var invandrare från muslimska länder.

Polisen och domstolarna är också halvkriminella, då de systematiskt skyddar våldtäktsmännen på bekostnad av oskyldiga kvinnor. Värst är hovrätterna, alldeles för korta straff och knappt några utvisningar, så att våldtäkterna kan fortsätta. Samtliga domare i Sveriges hovrätter borde få sparken omedelbart på grund av oduglighet, bristande kunskaper i juridik samt konspiration mot bankkunderna och kvinnorna i det här landet. Detta är min skrämmande slutsats efter över 25 års domstolspraxis som EU-advokat i både Tyskland och Sverige.

Dessutom dömer domstolarna svenskar ofta hårdare än invandrare.

Polisen förtiger nästan jämt gärningsmannaprofilen då det handlar om invandrare, så att det är svårare att lagföra dem. Med polisen menar jag ledningen, inte de tusentals fina och duktiga tjänstemän på gräsrotsnivån. Det är Mossads kriminella kontroll av polisledningen sedan 1990-talet, som lett till denna skrämmande förstörelse av polisen med pajasen Dan Eliasson i spetsen. Han måste bort! Skam åt regeringen som håller honom om ryggen!

"Förflyttar vi oss till Sverige så kan vi konstatera att män som kommer från muslimska samhällen till Sverige bland annat byter sexuella samspelsregler. Muslimska könsroller säger – enkelt uttryckt – till männen att ”ni får ta för er”. Balansen i hemländerna sköts på så sätt att kvinnorna vaktas rigoröst av sina familjer och släktingar. De ska inte klä sig så att de väcker lust hos männen eller signalerar lättsinne, de ska aldrig vara ensamma med andra män än sina närstående. Utomhus är transportsträckor mellan säkra ”rum”. Muslimska kvinnor ska idealt sett tillbringa sina liv inomhus. I många muslimska länder bygger man också husen så att männen på gatan inte ska ha någon möjlighet att se in på kvinnorna. Kvinnorna är manlig egendom och anses inte själva kunna kontrollera sina sexuella lustar eftersom de är enklare varelser än männen (se där en kvinnosyn som borde uppröra svenska feminister)." skriver Karl-Olov Arnstberg, som är en bra källa. Enligt honom har fullbordade våldtäkter ökad från 2004-2014 = 89 procent, och med 1395 procent sedan 1975.

Det har aldrig skett så många övergrepp mot kvinnor i Sverige som nu och det har aldrig varit så många invandrare i Sverige. Sambandet är enkelt och tydligt även för den största idioten, men konspirationen att skydda kriminella invandrare är extremt omfattande i Sverige: de rättsvårdande myndigheterna, militären, lärare, journalisterna, politikerna, alla lämnar det svenska folket i sticket, i synnerhet kvinnorna, som vanligt.

Dags att städa upp i svinstian Sverige! Dags för ett nytt parti!

Andra anklagelser mot Våldtäktssverige på White TV:

Feminister förtiger att våldtäkter ökar i takt med invandringen;

Sverige har blivit ett kvinnofientligt land genom massinvandringen;

Tankar om våldtäktsepidemin och dess orsaker och bekämpande;

Vi och polisen kräks över kräket Dan Eliasson, polischefen måste avgå enligt SD:s och andras krav;

Flesta domare i Sverige värdelösa då under mind control;

Svenska journalisthoror hjälper till att kvinnor förtrycks i Sverige;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.