Sverige har blivit ett kvinnofientligt land genom massinvandringen

2016-04-09 18:03

Föreningen Fri Folkbildning under ledning av Jan Sjunnesson, en av de få ärliga journalister i landet som bl.a. skriver för Avpixlat, har slutit fem kontrakt med Stockholms stad resp. privata lokalinnehavare för att kunna hålla föredrag om farorna med Islam. Alla fem avtalsparter begick avtalsbrott och vägrade fullfölja sina åtaganden med saboterande kort varsel, förmodligen av rädsla för det svenska etablissemanget med lögnmedia som DN, AB och Expressen i spetsen.

Att undanhållande av fakta om invandringen skadar kvinnorna i det här landet stör inte dessa desinformerande åsiktspoliser. Rena Gestapo-metoder! Det är därför de tappar läsare på löpande band. Med all rätt! Snart kommer de alternativa media ha tagit över.

Dessa avtalsbrott för att blockera det fria ordet i Sverige är ytterligare ett bevis på att Sverige inte är en demokrati längre.

Föreningen Fri Folkbildnings Islamföreläsningar på Rålambshovsparken Stockholm den 9 april 2016, Foto Henning Witte

Till slut blev den enda lösningen att hålla anföranden under fri himmel på Amfiteatern i Rålambshovsparken i Stockholm den 9 april 2016, som polisen hade satt under bra bevakning utan att störa.

Det kom tyvärr bara ca. 100 Sverigevänner, knappt 20 % kvinnor, och inga från gammelmedia. Vänsterextremisterna med undantag av Expo dök inte heller upp.

Var det här Expos lilla spionkamera på soptunnan? Expo och soptunna passar bra ihop. Foto Henning Witte

Först ut var världskända och modiga Ingrid Carlqvist, ärlig journalist på Dispatch International, som aldrig ha kunnat beslås med lögn. Fakta som Ingrid Carlqvist kommer med kan man lita på. Hon ansåg att kvinnoförtrycket i Sverige är en följd av Islam och att Sverige leder våldtäktsstatistiken i världen på andra platsen p.g.a. massinvandringen från Mena-länderna. Denna gamla statistik (2008/12) visar bara toppen av isberget om kvinnoförtrycket i Sverige idag. Egentligen borde Gudrun Schyman (FI) hållit detta tal, men hon är feg och sviker kvinnorna.

Den andra talaren var Bertil Malmberg, marinofficer och expert på Islams historia. Han redovisade historiska fakta om Islams attacker mot den kristna världen sedan Mohammeds (ca. 570 - 632) tid.

kvinnan är den enda utan skor och måste bära två barn och leda ett; männen hjälper inte till .....

White TV delar inte talarnas uppfattning att Islam är huvudboven i kvinnofientlighetens drama utan de krafter som har skapat och ligger bakom Islam. Samtliga stora världsreligioner skapades och kontrolleras av de djävulska bakgrundskrafterna som gärna låtsas vara GUD eller Allah. Buddha och Jesus ville inte skapa religioner utan hjälpa samtligt liv på jorden. Religionerna har skapats av de negativa makthavarna som verktyg att förtrycka alla människor, dels genom omänskliga krav inom religionen och dels genom att hetsa upp olika religioner mot varandra.

Den gamla planen, som kom fram bl.a. genom frimuraren Albert Pikes brev 1871 till Maffiagrundaren Giuseppe Mazzini, är att starta det tredje världskriget genom att hetsa den muslimska världen mot den kristna i betydligt värre mått än under korstågens tid, genom att t.ex. utplåna hela regionen plus Israel med atombomber. Därför går man i mörkerkrafternas fälla, om man enbart fokuserar på Islam utan att peka på krafterna bakom.

I vårt fall tillkommer, att den islamska "staten" IS, eller bättre kallad Daesh eller ISIS, är uppbyggt av Mossad och CIA och har därför bara på ytan med Islam att göra. De västliga säkerhetstjänsterna med pengar och vapen även från Saudiarabien och Turkiet har samlat jordens bottensats i Daesh för at svartmåla Islam. Deras grymheter finns inte i de moderna muslimska länderna. ISIS har slaktat mest muslimer och aldrig attackerat Israel. Många av våldtäkterna i Sverige begicks förmodligen av medlemmar i den insmugglade ISIS-armén. De flesta muslimer är humana och fina människor med ett banksystem som är betydligt ärligare än vårt t.ex..

Tidigare har även kristendomen varit fruktansvärd grym och kvinnofientlig. Under korstågen var de kristna värst och under Islam har inte miljontals häxor bränts på bål under flera århundraden. Den största sexslavhandeln på 1600- och 1700-talet med vita kvinnor, främst från fattiga och katolska Irland, skapades av Väst och inte Islam.

Tack vare Islam fick vi tillgång till antikens kulturskatter, som hade systematiskt utplånats av den katolska kyrkan, där påven inte är Guds ställföreträdare på jorden utan djävulens.

Det borde också ha sagts att massinvandringen från Mena-länderna har medförd en rekordökning av antisemitism i Sverige. Men även det är tabubelagt av gammelmedia, vilket visar att det inte är judiska krafter som fjärrstyr dem utan sådana, som föraktar alla människor på jorden.

Tankar om våldtäktsepidemin och dess orsaker och bekämpande;

Satanisten och frimuraren Albert Pike och hans kännedom om de tre planerade världskrig;

Hade media rapporterat att USA, Israel, Turkiet, Qatar mm är bakom IS hade Nadia Murad inte behövd lida;

Islam och kvinnoförtryck i Sverige from Henning Witte on Vimeo.

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.