Löfven störtar Sverige i Weimar kaos. Dödsstöten för många partier

2014-12-27 21:43

Att svika löftet om nyval, trots att en klar majoritet av väljarna vill ha det (undersökningar som gjorts i all hast för att visa motsatsten är som vanligt riggade), är inte det enda slaget under demokratins bälte. Löfven höll inte heller löftet att avgå, utan hellre klamrade sig fast vid makten trots en föraktad alliansbudget. Han gör S till åtlöje!

 

Alla partier utom V och SD sviker sina väljare från valet hösten 2014. Värst är MP, som förmodligen kommer att försvinna helt från riksdagen 2018, tät följd av M och S. De första rasande M-kommentarer har redan publicerats av tunga M-profiler. Det talas om förräderi.

 

Den historiska december”överenskommelsen” mellan Alliansen och regeringen har för många oreglerade punkter för att kunna hålla till valet 2018. Skall Alliansen avstå från att lägga en egen budget och ändå vara en kraftfull opposition? Dessutom verkar "överenskommelsen" enbart finnas muntligt vilket öppnar för ytterligare gräl. För att inte reta väljarna togs invandringspolitiken inte upp, trots att det redan finns en blocköverskridande enighet om den. Samma gäller för pensionerna, men denna fråga belystes på presskonferensen. Detta visar att partierna vet mycket väl hur viktig och central invandringspolitiken är för folket, men det skall inte fokuseras att Sverige skall luras på den punkten.

 

Alla som deltog trampade demokratin med fötterna. Varför skall lilla och obetydliga MP sitter i regeringen och inte M? Om kaoterna hade gjort som i Tyskland, där S och M bildar en stor koalition och resten blir oppositionen, hade det varit demokratiskt. Men inte så, då M är näst största parti.

 

Det är en klok och demokratiskt mycket viktig regel, att Riksdagen har makten över budgeten. Att sätta det ur spel, som beslutats idag, är en ändring av grundlagen och borde inte verkställas. Detta kommer att slå mot S och M en vacker dag, när de sitter i minoritet.

 

I den odemokratiska ivern att bli av med vågmästaren SD har Sverige fått två: V blev nu också ny vågmästare!

 

gatustrider i Berlin 1930kommunister från stadsdelen Wedding i Weimarepublikens huvudstad Berlin på väg till maktdemonstration på gatan

 

Detta påminner om Weimar-republiken i Tyskland efter första världskriget. Rothschild hade påtvingat Tyskland och världen ett fruktansvärt krig och vållade stor kaos i den unga tyska demokratin genom naken blankning attacker från Wall Street mot Reichsmark och inslussandet av många kriminella element till Tyskland. Följden blev en fruktansvärd arbetslöshet och kriminalitet, som bara växte med varje ny politisk klåpare som kom till makten. Till slut såg folket extremisterna som enda utvägen, kommunisterna och nazisterna. De hamnade i många öppna slagsmål på gatan med varandra och kaoset blev så extremt att det tyska folket i sin förtvivlan röstade fram Hitler. Hur illa det slutade vet vi alla.

 

Genom Lövfens svek nu är Sverige på väg till liknande förhållanden, dock inte så extrema som för 80 år sedan. Rothschild har vållat igen arbetslöshet genom ett parasitärt banksystem och påtvingat Sverige en kriminell invandringspolitik som ökar arbetslösheten ännu mera samt kriminaliteten. Sverige leder statistiken på våldtäkter i världen, med 100 sexuella angrepp mot kvinnor varje dag enligt experters uppskattning från i år.

 

Mord, rån, överfall och misshandel är vardag även i de mindre svenska städerna, bara att gammelmedia tiger ihjäl det och smutskastar minoritetsmedia som rapporterar ärligt om det som Avpixlat och ofria Fria Tider. Men brottsoffren finns, och ökar, och de och deras anhöriga röstar också.

 

Invandringspolitiken kommer att skörda så många offer i Sverige, inte minst bland invandrare, att varje svensk familj kommer att klaga över minst ett våldtäktsoffer hos dem eller i vänskapskretsen fram till valet 2018.

 

Arbetslösheten, i synnerhet hos ungdomar, kommer vara så extremt att V och SD kommer förvandlas från vågmästare till de ledande partierna. Det är mycket möjligt efter dagens svek att SD blir det starkaste partiet i Riksdagen, då stigmatiseringen av SD och alla lögn om invandringspolitiken med hjärntvätt kommer mer och mer att misslyckas, ju mera den kriminella invandringspolitiken förstör Sverige och skördar offer. Fler och fler kommer att upptäcka den stora konspirationen mot Sverige, i synnerhet de yngre som har ett öppnare medvetande.

 

Tur för Sverige är att V inte längre är ett kommunistiskt parti trots att en rad kommunister finns kvar där och tur att SD inte längre ett fascistiskt eller nazistiskt parti, trots att en och annan nazist säkert finns kvar. Alla lögner från Löfven på den punkten kostar röster även där.

 

Dessutom har V faktiskt det bästa ekonomiska programmet (de enda som vågar attackera bankerna) och SD är den enda oppositionen i Sverige.

 

Eftersom den tysta majoriteten inklusive många invandrare i Sverige har fått nog av den ansvarslösa invandringspolitiken kommer de att våga rösta på SD 2018. Dagens politiker lyssnar inte på väljarna. De borde ha tagit med SD i överenskommelserna. Det enda demokratiskt rätta för Löfven hade varit att låta SD få inflytande på invandringspolitiken, istället för att strunta i Sveriges tredje största parti. Detta svek mot demokratin kommer att hämnas i valet 2018. Då kommer Löfven och Kinberg vara ett hemskt minne blott och deras partier får vara glada att de inte åker ur riksdagen.

 

Eftersom de ledande politikerna med dagens fusk skadar Sverige allvarligt, kommer folket att ge hycklarna ett skrämmande eko 2018. Var så säker Löfven och Kinberg!

 

Se även på White TV:

Odemokraten Stefan Löfven fick sitt välförtjänta straff; SD gynnas mest av nyval;

Sverige under svåraste attack!;

Invandringspolitiken förstör Sverige - och det är meningen;

Sverige ingen demokrati, censur överallt;

Sverige var en idyll på 50- och 60-talet; den kriminella invandringspolitiken förstörde det;

Alla som inte röstar på SD medansvariga för dagliga hemska våldtäkter i Sverige;

På 1950-talet var Sverige inte svårt sjuk som idag;

Sverige bör dra lärdomar från sin glanstid: 1950-talet;

Våldtäkter i Sverige kan enbart minskas när tankekontroll och okontrollerad invandring stoppas;

Feminister för fega att kritisera invandringspolitiken;

Lyssna på den kommunistiska trettiotalsmusiken i filmen nedan:

 

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.