Margot Wallström bör också anklaga Israel för att stödja ISIS, på dom bara!

2016-01-17 05:54

Igår blev jag irriterat över att DN i sin printupplaga blåste upp Margot Wallströms lägenhetsaffär på första sidan. Detta är Israels hämnd på hennes mycket berättigade kritik mot Israels talrika utomrättsliga avrättningar, som pågått sedan länge, inte bara i samband med knivattackerna från totalt underlägsna Palestinier. Tänk bara på Mossads mord i Norge på 1970-talet, då de av misstag avrättade fel folk. DN är och har alltid varit sioniststyrd och går därför inte att lita på.

Det är t.o.m. möjligt att Mossad planterat fakta om fackföreningen Kommunals skandaler hos Aftonbladet enbart med syftet att slå mot Margot Wallström. Det hedrar henne! Hela världen jublar över Margot Wallströms mod att sätta den extremt kriminella regimen Israel på plats.

Fortsätt bara Margot !

och ju hårdare du slår mot Israel, desto starkare skyddar du dig från deras försök att avrätta dig utomrättsligt. Det var det enda felet som Anna Lindh gjorde. Hennes kritik mot Israel var för tyst och då vågade Israel att avrätta Anna Lindh utomrättsligt genom en fjärrstyrd mördare, Mijailo Mijailovic, som sitter oskyldigt dömd.

källa

Det farligaste argumentet mot Israel är just nu att avslöja att de ligger bakom ISIS och det iscensatta muslimspöket. Ni på UD har naturligtvis ännu bättre verktyg att samla alla bevis att Israel har byggt upp och kontrollerar ISIS. Ett av de bästa bevisen är att ISIS aldrig attackerar israeliska mål utan bara slår mot muslimer och splittrar länderna runtom Israel.

I filmerna nedan finns massor med bevis att Israel skapat och supportar ISIS. ISIS är Israels dolda förlängda arm i världspolitiken.

-----

Bortsett från det så är det dags att avskaffa den skandalösa hyrespolitiken i Sverige och införa en fungerande hyresmarknad som i Tyskland. Sverige har en "hyresmarknad" som i DDR eller Sovjetunionen, där staten också bestämde vem som får en hyresrätt. Hyresrätter får inte vara en belöning för att man slickat staten och etablissemanget.

Det är helt oacceptabelt att man måste skuldsätta sig hos banker över öronen eller begå brott (köpa hyresrätt svart eller mygla med bostadskön) för att kunna få ett tryggt boende i Sverige, d.v.s. slippa bo i andra hand med ockerhyror och utan hyresgästskyddet.

Höga hyror skall begränsas genom att lagen reglerar att hyreshöjningar för inte överskrida 10% under tre år och att s.k. Mietspiegel, hyreskartor, införs, där man ser hur andra hyror i grannskapet ligger för att strama åt hyreshöjningar. Sedan skall flera hyresrätter byggas och framförallt det kriminella bankväsendet reformeras enligt reglerna i den Vita Skolan  Nationalekonomi så att prisbubblor inom bostadsrätterna inte kan uppstå. Sedan skall bostadsrätter avskaffas helt till fördel för andelslägenheter, så att folk inte kan förlora sina bostäder bara därför att det satt idioter i ledningen för bostadsrättsföreningen.

Så långt med White TV:s predikan för söndagen.

Nu på morgonen blev det inga störningar när inslaget skrevs. Trollarna på MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) eller liknande sover väl fortfarande.

Annan support för Margot Wallström på White TV:

Sveriges fiende Mossad bakom IS;

Alla som kritiserar Margot Wallström fjärrstyrs av Israel;

Israel central roll i häleri med ISIS stulen olja;

FN:s vice Jan Eliasson ger Israel skulden för våldsupptrappningen men gammelmedia tiger;

Erkänna staten Palestina modig reaktion på Mossads Anna Lindh mord;

Ole Dammegård: Anna Lindh offer för internationell konspiration;

Israel hjälper ISIS igen genom att bomba Syrien för sjätte gången;

 

Du måste logga in för att kunna kommentera.