Henning Wittes kommentarer på YouTube raderas omedelbart av dator, pedofilnätverk + Anna-fallet mörkas

Saturday, 27 March 2021 13:56

Min invandringskritik med krav på stopp för all invandring och införandet av återvandring så som AfS och Populisterna kräver det togs bort omedelbart i dag under detta skrämmande inslag från Samnytt:

https://youtu.be/U_qpUmmoxiI

pedofilntverkkälla

Min kommentar om att det finns ett mäktigt pedofilnätverk i Sverige vilket Anna-fallet visar togs bort inom några sekunder från detta inslag:

https://youtu.be/hWOvL9u9cMw

Tiden innan togs länkar till White TV bort, senast igår under detta viktiga inslag från partiledaren för AfS, Gustav Kasselstrand:

https://youtu.be/vb5c2l72zvc

Huvudmisstänkt är packet på gamla Psykförsvaret som gömdes under MSB, efter mina avslöjanden i min bok M/S Estonia sänktes, se sidan 154 med ett eget kapitel om Psykförsvarets brott. De misstänks styra YT:s AI för vad som ska censureras i Sverige.

Den odemokratiska JÖ med landsförrädaren Löfven i spetsen har sett till i deras skamliga avtal att Styrelsen för psykologiskt försvar blir en ny myndighet i början av nästa året. Tidpunkten strax före valet 2022 är naturligtvis en ren slump.

Swebbtv:s Nyheter inleder med ett mycket bra inslag om nya Psykförsvaret av stjärnreportern Jesper Johansson. Jan Sjunnesson ställer Svante Werger från MSB till svars, som kommer med goddag yxskaft svar. Han var tidigare journalist hos många lögnmedia, typ Expressen.

 

You must be logged in to comment.