AfS in i Riksdagen med återvandring trots avtalsbrott från Expressen

Wednesday, 04 July 2018 15:31

Skönt att Jan Milld är på banan igen. Millds blogg är mycket läsvärd. Idag  hittade WTV  där två filmer från AfS i Almedalen. Under torgmötet klagar partiordföranden Gustav Kasselstrand över att Expressen bröt ett annonsavtal med dem, en helsideannons, som Expressen själv hade erbjudit. Men chefredaktören  Thomas Mattsson kom med den röda censurpennan och strök inslaget i sista minut, så att det blev för sent för alternativa lösningar hos gammelmedia. Ett grovt avtalsbrott som AfS kan kräva skadestånd för!

källa

Tyvärr är AfS ännu så länge ett enfrågeparti precis som SD. Det diskuteras bara frågor runt invandringen. Analysen om polisens och domstolarnas problem är mycket ytliga. Juristen Jessica Ohlson har för litet juridisk erfarenhet för att genomskåda problemen. AfS märker inte att hela polisledningen är korrupt och extremt kriminell i Sverige. Detta är värre än polisbristen som delvis orsakas av den hemska ledningen. Att främmande makts underrättelsetjänster kontrollerar polisledningen i Sverige sedan 1980-talet sägs inget om, trots att informationen finns.

AfS har inte genomskådat att nästan enbart de ruttna domarna får göra karriär i Sverige och därför har vi så  talrika skandalösa domar som Arbetsdomstolens mot tandhygienisten Bernt Herlitz idag.

AfS har inte förstått hur mind control har kidnappat politiker, domare och journalister.

Problemet som AfS har är att deras folk är för unga och oerfarna för att genomskåda ondskan i Sverige fullt ut. De kastar sig enbart på migrationsfrågan då den är lättast att upptäcka, t o m för ett barn.

Därför borde de samarbeta med Populisterna eller åtminstone ta över deras förslag. Men flera försök att kontakta AfS avvisades på ett arrogant sätt ....

Populisterna vill att domarna väljs av folket vid varje val och att det införs en svart lista för varje domare där folk som har drabbats kan komma med klagomål. Polisledningen skall röstats fram av polisen, åklagarna samt brottmålsadvokaterna.

Annat om AfS på WTV:

Enfrågepartiet Alternativ för Sverige (AfS) fick bra start;

 

 

You must be logged in to comment.