Ole Dammegård förutsåg London attacken 3/22 2017

Thursday, 23 March 2017 21:05

White TV försökte få en intervju med Ole Dammegård om terrorattacken i London den 22 mars 2017, men han var tyvärr utbokad fram till början av nästa vecka. Han skickade dock några färdiga filmer och gav tillstånd att använda hans material fullt ut. Stort TACK Ole för det!

fotomontage från Ole Dammegård

White TV:s första misstanke gick emot MI5. De spelar en mycket kriminell roll i den senaste London attacken, 7/7 2005, se den tredje filmen. Utgångspunkten är alltid att all terrorism är statsterrorism!

ISIS är produkten av Mossad och CIA främst, men England har alltid bidragit starkt till Västs terrorism i Mellanöstern, som mördade och lemlästade miljontals människor fram till idag, utan att gammelmedia fokuserar på det.

källa

Veterans Today misstänker Mossad, men jag tror inte på Mossad den här gången, då MI5 ligger tvåa efter Mossad i underrättelsetjänsternas pyramidtopp, och MI5 är så mäktig att de inte behöver överstyras på egen mark av Mossad.

Misstanken mot MI5 förstärks också att det officiellt bekräftades att attentatsmannen Khalid Masood, 52, (om det nu var han) var väl känd som terrorist för MI5.

Om annan faked Islam-terror på WTV:

Lastbilen körde aldrig in på julmarknaden i Berlin, fake terror!

 

You must be logged in to comment.