Ansvarslöst av Säpo sänka terrorhotnivån när högste NATO-generalen dagen innan varnar för raka motsatsen

Wednesday, 02 March 2016 17:22

Igår sade den högste generalen inom NATO, den amerikanske generalen Philip Breedlove (det är alltid en amerikan), " i ett tal inför den amerikanska senatens militära kommitté att IS använder sig av flyktingströmmen för att kunna ta sig in i Europa. Han menar att medlemmar ur terrorgruppen infiltrerar de flyktingar som försöker fly från krigsområdena, för att på så sätt kunna undvika upptäckt. I sitt tal sade han att IS "sprider sig som cancer" bland flyktingarna." rapporterar Expressen med den missvisande rubriken Nato: Ryssland vill göra väst svagare. Inslaget avslutas med citat som skall ge intrycket att Breedlove fantiserar ihop denna varning. Vad mer kan man vänta sig av Säpos språkrör?

Men vi får ändå vara tacksamma att Expressen tog upp detta. Resten av fulmedia i Sverige tiger nämligen om denna brisanta varning, även de semi-alternativa som Avpixlat och ofria Fria Tider. Samma censur hos gammelmedia i Tyskland. I England var det andra puckar, Daily Mail:

"Terrorists, criminals and foreign fighters are flowing into Europe hidden among migrants every day and ISIS is spreading 'like a cancer' says Nato's top commander

Terrorists, criminals and foreign fighters are flowing into Europe among migrants, the top Nato commander in Europe says.

U.S. Air Force General Philip Breedlove said the Islamic State extremist group is 'spreading like a cancer' within this mix, 'taking advantage of paths of least resistance, threatening European nations and our own'."

och även i USA tystar man inte ner denna centrala varning, CNN:

"Migrant crisis causing ISIS to spread 'like a cancer,' NATO general warns

NATO's top general warned that the mass influx of migrants into Europe is allowing ISIS to spread "like a cancer" as the European Union announced plans for 700 million euros ($760 million) in emergency aid to Greece to house and care for refugees."

Det är ytterst ovanligt att en NATO-general tar bladet från munnen och talar ett sådant klarspråk. Han måste ha blivit rusligt förbannad att denna centrala fråga tystas ner av massmedia, politiker och säkerhetstjänster.

Att Säpo då har mage att sänka terrorhotnivån bekräftar de gamla misstankarna, att Säpo styrs av samma kraft som ISIS, nämligen Mossad och CIA. Det är väl också därför Expressen valt en ovanligt korkad bild på generalen Breedlove.

DN:s Vi bör inte vara oroliga

Han sammanfattar Säpos och NCT:s (Nationellt centrum för terrorhotbedömning) bedömning så här:

 • Enligt NCT kommer det främsta terrorhotet mot Sverige under 2016 sannolikt från våldsbejakande islamister.
 • Sverige bedöms vara ett legitimt, men inte prioriterat mål, för terrorattentat från våldsbejakande islamistiska aktörer såväl i Sverige som utomlands.
 • Det kommer att finnas ett fåtal aktörer som både har trolig avsikt och förmåga att genomföra terrorattentat i Sverige.
 • Islamska staten, IS, är nu den ledande aktören och inspiratören inom global våldsbejakande islamism. Isils etablering på flera platser i världen och gruppens framgångar i Syrien och Irak, har bidragit till gruppens attraktionskraft bland våldsbejakande islamister i västvärlden.
 • IS har sannolikt bidragit till att antalet personer som anammar en våldsbejakande islamistisk ideologi har vuxit även i Sverige på senare år.
 • IS inspirerar även individer som inte har möjlighet att resa till konfliktområden för att ansluta sig till gruppen men som är villiga att agera på gruppens uppmaningar till attentat. Isils möjligheter att rekrytera individer för att utföra attentat i västvärlden, däribland Sverige, har därmed sannolikt ökat."
 • Inget om den redan insmugglade ISIS-armén!

  De ansvariga för denna missbedömning bör omedelbart få sparken. Det kan t.o.m. ett barn upptäcka att Sverige fått in massor med soldater utan uniform, som har så mycket pengar och fina smartphones, att de kan dyka under här utan att anmäla sig eller ta emot statsbidrag. De flesta islamistiska soldater är jihadister som på ett eller annat sätt står under ISIS/Daeshs kommando.

  Dessutom har ISIS varnat gång på gång att de skall attackera Europa och Sverige, för att etablera kalifatet här också.

  White TV är den ende som i Sverige öppet varnar inför den insmugglade ISIS-armén. Tyskarna är mycket vaknare, där har intervjun med White TV:s källa i Hamburg spridits över 100 000 gånger redan under de första 10 dygn.

  Hur högt andelen kriminella är bland de hittills okontrollerad invaderande migranter har den tyska staden Recklinghausen nyligen fått erfara, efter en modig undersökning bland asylanter: av 903 kontrollerade asylsökande var 180 kriminella, hela 20%. En av ISIS-terroristerna i Paris under 13/11, som sköts ihjäl i samband med hans terrordåd, kom från just Recklinghausen. Han hade haft sju olika identiteter. Hur många migranter som finns i Recklinghausen, som har gått under jorden, vet vi tyvärr inte p.g.a. den ansvarslösa migrationspolitiken. Där är andelen kriminella förmodligen betydligt högre.

  Anna ISIS-alarm för Sverige på White TV:

  Hemlig ISIS-armé insmugglad, skall slå till mars 2016;

  Invasion av soldater utan uniform, inte äkta flyktingar;

  ISIS vill göra Europa till ett slagfält alarmerar Frankfurter Allgemeine Zeitung;

  Gömmer sig ISIS-armén bakom turkiska MC-klubben Osmanen Germania ?

  ISIS-terrorister ville mörda kurder i Fittja, fulmedia hjälper Daesh igen;

  Har en ISIS-vapengömma hittats nära Västervik Gamleby Folkpark?

  Nya insmugglade ISIS-terrorister gripna i Tyskland;

  ISIS tränar i Bosnien för Europa attacken;

  Har skräckfartyget i Varberg levererat vapen till ISIS-armén i Sverige?

   

  You must be logged in to comment.