Gömmer sig ISIS-armén bakom turkiska MC-klubben Osmanen Germania ?

Thursday, 18 February 2016 21:45

I Tyskland har den högsta polismyndigheten, Landeskriminalamt NRW, i delstaten Nordrhein-Westfalen, dit Köln tillhör, nyligen varnat för en ny turkisk MC-klubb: Osmanen Germania. De grundades april 2015 och har spridit sig blixtsanbbt med ca. 700 till 1 000 medlemmar över hela Tyskland, maktbas i just NRW. I Tyskland är redan över 20 lokala organisationer av Osmanen Germania kända, s.k. Chapter: i Aachen, Berlin, Osnabrück, Bielefeld, Bochum, Dortmund, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Köln, Münster, Kassel, Mannheim, Ulm, Stuttgart och Frankfurt.

källa; Osmanen Germania Sverige från augusti 2015, en hemlig ISIS-front?

De har även öppnat en rocker filial i Sverige som på Facebook kallar sig för Osmanen Germania Sverige / Sweden.

Osmanen Germania anser sig vara en box- och MC-klubb, men kör mest lyxbilar istället för MC. Det är mestadels turkar som är medlemmar, men även andra får vara med. Mycket talar för att deras chef är den f.d. turkiske Hells Angels höjdaren Necati „Neco“ Arabaci, som idag agerar ifrån Turkiet.

I den tyska officiella videon nedan från Osmanen Germania hotar de:

"Vi kommer och tar över hela landet!"

"Vi krigar till sista blodsdroppen utan rädsla!"

"Osmanerna kommer!"

Sedan visas vapen som riktas mot åskådaren och andra hot. De uppträdde nyligen mycket aggressivt i Neuss med över 70 man och i Duisburg med 40. Polisens kontroll visade att många hade en kriminell bakgrund.

De vill gärna ta över dörrvaktsbranschen och övervakningen av asylförläggningar samt på annat sätt konkurrera med andra MC-klubbar. I Frankfurt har de redan splittrats till "Osmanen Germanen" och "Osmanen Frankfurt." Tre medlemmar av de senare hade nyligen slagit ihjäl en gäst från diskoteket Gibson i Frankfurt, men polisen är som vanligt slapphänt och släppte dem ur häktet före huvudförhandlingen.

I Berlin hade Osmanen Germania i november 2015 ett hemligt huvudmöte i en lokal som annars används för turkiska bröllop med över 200 deltagare.

Följande indicier talar för misstanken att den insmugglade Daesh/ISIS-armén gömmer sig bakom Osmanen Germania:

1. Turkisk bakgrund och ledaren opererar ifrån Turkiet. En vanlig MC-klubb som vill konkurrera mot andra i Tyskland håller sig kvar där och inte långt borta.

2. Grundat i april 2015 strax före migrationstsunamin med vilken många ISIS-terrorister har smugglats in i Tyskland och Sverige.

3. Extremt snabb tillväxt, säkert med mind control påskyndat. Utökning till andra länder som Sverige.

4. Familjen Erdogans Turkiet har blivit kommandocentret för Daesh. Erdogan drömmer samtidigt om ett nytt osmanskt rike. Då är Osmanen Germanen och Daesh i kombination ett perfekt verktyg.

5. Den insmugglade Daesh-armén måste organiseras och gömmas i en miljö, där jihadister är ännu så länge i minoritet. I Irak och Syrien var det lättare att hitta muslimska miljöer. Då passar det bra med box- och MC-klubbar.

6. Uppsplittring till olika grupper för att dölja helhetsbilden. Samma i Syrien och Irak, där finns också massor med splittergrupper som Al-Nusra och andra hemskheter, men i slutändan är alla Daesh-kriminella, drar åt samma håll.

7. Mycket talar för att Osmanen Germanen rekryterar ur den hemliga högerextrema NATO-Stay Behind armén i Turkiet.

Obs! De två sista filmerna är inget för barn! De visar ISIS-slakthus för människor i Syrien. Så kommer det snart bli i Sverige också om myndigheterna, politiker och massmedia fortsätter att sova. Det är dock möjligt att filmerna inte är äkta.

Andra varningar mot ISIS i Sverige på White TV:

ISIS-terrorister ville mörda kurder i Fittja, fulmedia hjälper Daesh igen;

Svenska massmedia hjälper Turkiet att hjälpa ISIS;

IS kan röra sig fritt i NATO-landet Turkiet;

ISIS vill göra Europa till ett slagfält alarmerar Frankfurter Allgemeine Zeitung;

ISIS-allierad Turkiet vill starta tredje världskriget, inte trovärdig;

Hemlig ISIS-armé insmugglad, skall slå till mars 2016;

ISIS-terrorister från den insmugglade armén bakom sexövergreppen i Köln;

 

You must be logged in to comment.