ISIS-terrorister ville mörda kurder i Fittja, fulmedia hjälper Daesh igen

Monday, 15 February 2016 01:41

Chang Frick från Nyheter Idag har kommit igår på morgonen den 14 februari 2016 med ett nytt scoop, efter sitt sista världsomtalade mot DN, där han gav den oseriösa tidningen en rejäl örfil för mörkläggningen av de invandrar relaterade sexbrotten mot kvinnor i Kungsträdgården i somras.

De skrek: “Länge leve Daesh” – Sen blev hans vän skjuten i Fittja

Fulmedia och de semialternativa som Avpixlat och ofria Fria Tider har rapporterat om skjutningen av en kurdisk man på Krögarvägen i Fittja på eftermiddagen den 13 februari 2016 efter en kurdisk manifestation där, som hade börjat i Södertälje. Men alla dessa media i Sverige har utelämnat det viktigaste, som Chang Frick publicerade den 14 februari 2016 kl. 05.14:

"De skrek: “Länge leve Daesh”

Demonstrationståget passerade Fittja centrum och en lokal som tillhör en turkisk förening. Situationen blev snabbt orolig och klockan 15:38 meddelar polisen på sin hemsida att det varit bråk i Fittja centrum. Tio minuter senare gör polisen en uppdatering.

“Kl 15:48 är läget lugnt och demonstrationen kan avslutas enligt tillståndet”, står att läsa på torr svenska. Myndigheten skriver även att en anmälan upprättas om våldsamt upplopp, men ingen var gripen.

– När vi var i Fittja passerade vi en turkisk förening. Då skrek de “Länge leve Daesh” på Turkiska och ”Länge leve Turkiet”, förklarar Rebwar. Även en annan person som Nyheter Idag talat med intygar att han hörde människor skandera “Länge leve Daesh”.

Den skottskadade mannen deltog i demonstrationen, men det var först när han var på väg därifrån i en bil som han blev skjuten. Nyheter Idag har talat med bilföraren och han förklarar att bilen var prydd med en kurdisk flagga. Själv hade han fortfarande en gul väst på sig efter demonstrationen.

När sällskapet sitter i bilen i närheten av Fittja centrum kommer en mörk Audi i hög fart emot dem.

“Han sköt tre skott”

Föraren berättar att hela dramatiken var över på tio sekunder. Till en början trodde han att de som satt i den mörka Audin var berusade eller kanske någon som var ute för att busköra. Själv fick han väja mot vägkanten när bilen kom emot dem i hög fart.

– Plötsligt ser jag att han sträcker ut handen. Han höll i en pistol och han sköt mot oss tre gånger. En kula gick rakt emot mig, men när den träffade vindrutan ändrade den riktning, den for snett och missade.

En annan kula passerade på hans vänstra sida. Den tog i låret på en man som satt i baksätet. Var den tredje kulan tog är han osäker på." (röd genom White TV)

Avpixlats inslag blev uppdaterat 2016-02-14, 16:06 och ändå har de mage att skriva två gånger i den torftiga texten: "Det finns inga uppgifter om misstänkta eller gripna för dådet." ..... "Det finns inga uppgifter om den skottskadade mannens identitet, och ej heller om tänkbara motiv till dådet."

Varför redovisar de inte vittnesmålet från Rebwar Resid som Nyheter Idag redan hade publicerat en halv dag innan? Varför gör de inte en egen utredning som Chang Frick, när gammelmedia t.o.m. rapporterat att Säpo har inkopplats i fallet?

Varför tiger ofria Fria Tider om dessa för Sveriges säkerhet så extremt viktiga fakta som publiceras dessutom i en sverigevänlig systertidning?

Därför att de semialternativa och fulmedia styrs av samma kraft som styr ISIS/Daesh: de västliga säkerhetstjänsterna med Mossad, NSA, MI6 och CIA i spetsen av brottspyramiden. Detta är också skälet varför Säpo förtiger att kretsarna runt attentatsmännen skanderade “Länge leve Daesh”, då Säpo har degraderats till en Mossad springpojke. Varför har Säpo inte tidigare slagit till mot detta turkiska kafé?

Varför skriver de inte att Audin som terroristerna färdades i var svart, vilket är Daeshs favoritfärg?

Varför skriver de inte att USA för ett migrationskrig mot Europa?

Varför skriver de inte att ISIS redan har insmugglat en hel armé till Sverige via de okontrollerade migrantströmmarna?

inget på Expressen om att många skanderade “Länge leve Daesh”

Extremt avslöjande är också Expressens rapportering. Expressen är Säpos inofficiella språkrör och det är väl därför att de bevakar ärendet intensivt jämfört med resten av lögnmedia, men de viktigaste uppgifterna, de om ISIS-terroristerna, utelämnas naturligtvis.

Jag har skjutit mycket pistol under min tid som reservofficer i ett elitförband i Tyskland. Det är svårt att träffa med en pistol. Det är extremt svårt att träffa ur en snabbt åkande bil. Att kurden Ghafour Mohammadi, 52, träffades nästan dödligt av en av bara tre skott bevisar att de var professionella och vältränade terrorister som sköt med dödligt uppsåt.

De flesta Turkar är mycket fina människor och avskyr Daesh. Det är bara en liten maffia runt den turkiske presidenten Erdogan och hans familj som har kapat åt sig makten med valfusk i Turkiet. Erdogan utpekas av många terrorexperter som den nuvarande informella överbefälhavaren av Daesh. Hans son finansierar ISIS genom att organisera försäljningen av den i Syrien och Irak stulna oljan, som säljs i Turkiet till främst Israel och EU. Detta betyder att den utpekade turkiska föreningslokalen i Fittja är en cell av den hemligt insmugglade ISIS-armén. Vanliga turkar skulle aldrig ha agerat på det viset.

Till slut: det blir dags att Kurderna får sin egen stat och inte längre utnyttjas av USA och Israel i ett fult spel.

Se även andra argument på White TV att svenska media och ISIS kontrolleras av samma extremt kriminella kraft:    Svenska massmedia hjälper Turkiet att hjälpa ISIS;

Ofria Fria Tider och Avpixlat styrs av samma kraft som ISIS

IS kan röra sig fritt i NATO-landet Turkiet;

Sverige är redan i krig idag, med ISIS, bara att Säpo, Must, MSB och media tiger;

ISIS vill göra Europa till ett slagfält alarmerar Frankfurter Allgemeine Zeitung;

Hemlig ISIS-armé insmugglad, skall slå till mars 2016;

Israel central roll i häleri med ISIS stulen olja;

ISIS-allierad Turkiet vill starta tredje världskriget, inte trovärdig;

L. Mellin Å. Linderborg + C. Kvartoft teg om mordet på kollegan Serena Shim, en orsak till Paris 13/11?

Ville svenska militären flyga vapen till ISIS i Irak?

Invasion av soldater utan uniform, inte äkta flyktingar;

Fångat ISIS-terrorist har karta över Berlin med attentats mål enligt kurdisk källa;

Nytt bevis från Twitter att USA organiserar migrationskriget mot Europa;

 

You must be logged in to comment.