Drevet borde gå mot DN som mörkade invandrar-sexövergrepp och inte mot modiga Wallström

Friday, 22 January 2016 17:35

Sverige står upp och ner. De som är ärliga och modiga, som Margot Wallström i sin kritik mot Israel, utsätts för lögnaktiga mediadrev, men gammelmedias flaggskepp DN, som under ett halvt år mörklade massiva invandrarsexbrott mot mestadels svenska tjejer, får skydd av etablissemanget med oärliga argument.

Att DN hamnade i blåsväder och borde utsättas för ett mediadrev hade sitt ursprung i de hemska sexattackerna mot över 800 kvinnor i Köln under nyårsnatten. Även denna händelse mörklades av gammelfulmedia både i Tyskland och i Sverige. De första som överregionalt rapporterade om mardrömsnatten i Köln den 2 januari 2016 var det alternativa mediet Kopp-Online (tyvärr under BND, tyska Säpos, kontroll sedan några år tillbaka). De citerade regionaltidningar i Köln och Facebookgruppen NETT-WERK Köln.

Sedan kom de tyska gammelmedia under förmiddagen den 4 januari 2016, eftersom det var så extremt många kvinnooffer i Köln, att det inte gick längre att tysta ner allt, vilket var planerat av fulmedia och den sedan sparkade polisledningen i Köln, som t.o.m. vägrade att ta emot hjälp av över 100 poliser, som erbjöds från grannstaden Duisburg.

Efter att den mörklagda nyheten gick runt hela planeten hakade ofria Fria Tider och Avpixlat på den 4 januari 2016 under kvällen.

Men det skulle dröja först till den 6 januari 2016 innan svenska lögnmedia tog upp sexattackerna från asylmobben i Köln; och i motsats till de semi-alternativa Avpixlat och ofria Fria Tider förteg msm-hororna att liknande händelser hade utspelat sig i Sverige och Finland, med undantag av Expressen.

Nu, när det genom det massiva trycket från utländska och alternativa media, över en natt blev rumsrent att peka ut invandrarmän från Mena-länder för över 1 000 sexbrott och liknande, kom ett av DN:s ljusaste huvuden på idén, att hon ju hade en liknade story i skrivbordslådan sedan i somras i Stockholm, när det var konsert på Kungsträdgården under festivalen We Are Sthlm den 15 augusti 2015. Presshoran Hanne Kjöller var då så oförsiktig att kontakta gamla källor från augusti 2015, en psykolog och en högtstående polis, som hade tipsat ideligen in över 90 arresteringar av ensamkommande invandrarmän, vilka hade tafsat och på annat sätt sexofredat unga kvinnor under festivalen.

Problemet var bara att hennes källor hade under alla dessa månader av tystnad blivit rysligt förbannad på DN:s Hanne Kjöller, då hon mörklade historien så snart det blev klart för henne, att invandrare från Mena-länder var sexmobben i Kungsträdgården.

källa: http://nyheteridag.se/smset-avslojar-sa-ljuger-dagens-nyheter-om-morklaggningen-av-sexovergreppen/

Nu gick dessa besvikna källor till en parias inom den svenska journalistiken, den SD närstående skribenten Chang Frick från Nyheter Idag. Den kunde med gediget bevismaterial i form av sms och bandinspelningar ge en rejäl och välförtjänt smocka till mediejätten DN en halv dag innan den själv började med febril skadebegränsning.

En bra och ärlig redovisning av den största örfilen som DN fått i modern tid finns hos Ilan Sadé från Nyheter Idag och Jan Sjunnesson på sin egen blogg.

Drevet borde gå mot DN därför att de hycklar och ljuger så förfärligt mycket för att mörklägga sin mörkläggning!

Hanne Kjöller slår ifrån sig mot polisen och "trollfest i nätets undervegetation". Kritiken mot polisledningen är delvis berättigad, men det var faktiskt en hög polis som tipsade in sextrakasserierna och de hade lätt kunnat bekräftas av festival-arrangörer och många andra inblandade, om fru Kjöller bara hade velat kolla upp ärendet. På en direkt fråga hade förmodligen även polisledningen bekräftat kvinnoförnedringarna.

DN:s redaktionschef Caspar Opitz ger intervjuer till svenska Journalisten för han vet att han kan lita på deras mörkläggningshjälp, men vägrar svara på den norska systertidningen Journalistens mera kritiska frågor. Vilken ankdamm det är i Sverige!

Chang Fricks avslöjanden blev nyhet över hela världen via BBCNew York TimesWashington Post m fl., upplyser Jan Sjunnesson.

De norska fackliga journalisterna från Journalisten är ärliga och nämner Chang Frick och Nyheter Idag vid namn. I de svenska gammelmedia får vi knappt veta namnet på den grävande hjälten, han smutskastas med glåpord som "undervegetation" och "högerpopulistkretsarnas stora propagandasajt".

Snacka om hatmedia ....

Den norska Journalisten och Nyheter Idag har alltså juridiskt hållbara, klockrena bevis, att DN har mörklagt och att Hanne Kjöller ljuger, men då har svenska fulmedia mage att anklaga just dessa seriösa journalister för raka motsatsen. Detta borde fokuseras på och inte Margot Wallströms lägenhetsaffär som definitivt inte är en muta. Dennis Töllborg är en juridisk klåpare, eller var det ett beställningsjobb?

Skrivelsen från Annelie Nordström till Margot Wallström om FN-anställdas lönevillkor har inget med mutor heller att göra. Fördelen faller i så fall på de FN-anställda och är dessutom inte otillbörlig. Detta är typiska Mossad-fasoner att med all makt blåsa upp någonting där det inte finns något. Skulle inte bli förvånad, om Mossad även ombesörjde att skrivelsen från den 21 december 2015 inte diariefördes, för att blåsa upp spöket ännu mera. Det fanns ju ingen anledning för UD att mörka brevet.

"Margot Wallström lämnar en kommentar genom sin pressektreterare Erik Wirkensjö: ”Brevet har inte påverkat svenskt agerande. Sverige företräddes av EU, utifrån en gemensam EU-position. Huvuddragen i EU:s position presenterades för FN:s övriga medlemsländer redan den 10 november. Generalförsamlingen fattade detta beslut med enhällighet den 23 december.

I ett skriftligt uttalande på sin hemsida skriver Kommunal:

"Bakgrunden till detta är att Kommunal är en del av PSI, den globala federationen för offentliganställda. Att skicka stöd- och protestbrev är en vanlig arbetsmetod för PSI och de ber alltid medlemsförbunden att göra detsamma.

Därför skickade Kommunal, som ett av medlemsförbunden i PSI, under förra året cirka 15 liknande brev till beslutsfattare i Sverige och andra länder, till exempel i Sydkorea och Iran. De flesta breven går till politiker i andra länder. Alla dessa är på uppmaning från våra globala fack." skriver AB. "Vi får i de här lägena färdiga brev att bara skriva under, men vi redigerar dem så att de är anpassade till oss. "

Det var ett förbiseende att handlingen som inkom precis innan julhelgerna inte registrerades, säger Erik Wirkensjö.

Han fortsätter:

– Det kan också konstateras att det inte har påverkat möjligheten att hitta handlingen när korrespondens mellan Wallström och Kommunals ordförande begärdes ut. Och jag tror knappas att man skulle mejla in via registrator om man vill påverka svensk utrikespolitik." rapporterar Expressen.

Grundfelet ligger i det extremt och odemokratiskt täta samarbetet mellan fackföreningar och Socialdemokraterna i Sverige. De har hela tiden spelat bollarna till varandra under nästan ett helt sekel. Men aldrig har någon åklagare kommit på den idiotiska tanken, att utreda detta samarbete som mutbrott.

Alla de journalister som blåser upp sig nu och sätter sig till doms över Margot Wallström är moraliska ormar som aldrig kan nå upp till Margots höga nivå.

Ett riktigt lågvattenmärke i mörkläggningen av DN:s mörkläggning är SvD:s Isobel Hadley-Kamptz. Hon anklagar Chang Frick för att vara en i Putins trollarmé. Detta är ett misstänkt brott, förolämpning.

Och Aftonbladets Martin Aagård vill förbjuda Nyhter Idag.

Snacka om svenska journalisternas konspiration mot sanningen!

 

Läs även på ofria Fria Tider: DN mörkade sexmobb i Kungsträdgården

DN anklagas för att ha felciterat polis

Läs en hyllning till Margot Wallström på Veterans Today:

Swedish Media Target Country’s Foreign Minister Following Her Remarks on Israel

och

Will New World Order Agents Assassinate Swedish Foreign Minister for Questioning Israeli Policy?

och på White TV:

Mass sexjakt av asylmobb på kvinnor i hela Tyskland och Sverige på nyår Upd 7.1. nytt vittne;

ISIS-terrorister från den insmugglade armén bakom sexövergreppen i Köln;

Margot Wallström bör också anklaga Israel för att stödja ISIS, på dom bara!

 

You must be logged in to comment.