Dags att stänga gränserna helt, kontrollera ALLA, + kalla in militären

Saturday, 14 November 2015 22:56

Det är lite för tidigt att dra några växlar på terror attackerna i Paris med hänsyn till ansvaret. Det sprids så mycket desinformation i början, men om det stämmer att den "Islamska" staten IS låg bakom, och mycket talar för det, då kan vi redan dra slutsatsen att USA:s och Israels säkerhetstjänster låg bakom, då de skapat och fortfarande kontrollerar IS, bl. a. genom mind control. Första filmen är alarmerande: CIA-, Mossad-, MI6- och franska säkerhetstjänstens DGSE:s chefer hade nyligen ett mötte. Tack för det anonyma tipset till White TV om den här lilla filmen!

Intressant är att många ledande franska tidningar nyligen hade varnat inför en attack liknande 9/11, se närmare Prof. Chossudovskys inslag på kanadensiska Globalresearch. Tidningarna styrs av samma krafter som de västliga säkerhetstjänsterna.

Påfallande är även att inte bara Frankrikes president Hollande satt i den attackerade fotbollsarenan utan även Tysklands utrikesminister Frank-Walter Steinmeier. Var attacken också ett hot mot att Frankrike och Tyskland fjärmar sig mera från USA för att komma närmare Ryssland?

Kristoffer Hell kom med en intressant tanke idag: "Den stora faran med Paris-attacken, så som de i skrivande stund spelas upp av politiker och media i Väst, är inte mer av polisstaten EU – utan ett krig mellan Ryssland och NATO.

En analys av bland annat det tal Frankrikes president Francois Hollande höll strax före 11 på förmiddagen 2015-11-14 indikerar att imperiets plan kan vara att förmå det franska parlamentet att på måndag, 2015-11-16, ge Hollande uppdraget att begära konsultationer med NATO för syftet att NATO i enlighet med fördragets en-för-alla-alla-för-en princip förklarar krig mot ISIS.

Problemet är att ISIS är en helt artificiell skapelse – en främlingslegion som Västs underrättelsetjänster en gång skapade för att via ombud kunna bekriga de hinder för imperiets fortsatta expansion som existerar i Mellanöstern.

Ett av dessa är Syrien.

Ett annat var Libyen.

Det verkliga målet för en krigsförklaring av NATO kommer därför inte att vara ISIS (NATO:s egen skapelse) – utan Ryssland och Syrien."
Den norske NATO-chefen Jens Stoltenberg har redan signalerat att NATO skulle kunna åberopa 5 § av stadgarna som regulerar att alla NATO medlemmar skall dra sina vapen om bara en blir attackerad.

Men det är inte för tidigt att dra några slutsatser för Sveriges räkning, eller skall det först behövas en liknande attack mot Sverige???

1. Sverige måste stänga sina gränser helt, inte släppa in någon längre, tolka den till över 90% missbrukade asylrätten restriktiv och EU:s migrationsregler extensiv. Åtgärderna just nu hjälper föga och SJ sviker Sverige genom att sälja biljetter utan ID-handlingar till presumtiva terrorister men kräver det av alla andra. Varför kan SJ inte sköta sig som färjerederierna?

2. Sverige skall kalla in militären precis som Frankrike nu gjorde, men för sent, för att skydda Sveriges gränser och andra viktiga tänkbara terroristmål. Polisen behövs för att beivra alla de hundratusentals brott som den nya invandringstsunamin fört med sig. Polisen går redan på knäna (se närmare den hårda kritiken mot Rikspolischefen Dan Eliasson hos Veckans Brott i veckan) och måste därför avlastas av militären. Militärens uppgift är att skydda Sveriges gränser i krig, och det råder krig nu, det sade Frankrikes president idag. White TV kallar det för migrationskrig, där inslussningen av militärer/terrorister utan uniform är en aspekt. Det sker en osynlig invasion av främmande soldater i Sverige!

3. Alla, jag betonar samtliga, som har vällt in i Sverige måste registreras, tas fingeravtryck och på annat sätt efterforskas vilka de verkligen är. Här har Säpo slarvat enormt (precis som den franska motsvarigheten) genom att inte ens gå ut med varningar att massor med ISIS- och andra terrorister och brottslingar infiltrerar Sverige genom att bara komma in i landet, inte gå till Migrationsverket utan direkt dyker under. Säpos varningar inför redan kända svenska IS-krigare hjälper föga, där har man säkert god överblick, men inte över de tusentals nyanlända, som dragit sig undan samtliga kontroller.

"Men personer kan ju gömma sig och man behöver ju inte ens söka asyl. Hur håller ni koll på de människorna? (frågar SR)

– Det gör vi genom den vanliga uppföljning, då vi följer organisationer eller nätverk som vi tror ägnar sig åt terrorism eller åt att stödja terrorism, säger biträdande säpochef Johan Sjöö." Detta räcker definitivt inte och dessutom borde Säpo kräva en skärpning av invandringspolitiken. Detsamma gäller MSB.

Polisen, militären och allmänheten måste hjälpa till att leta efter alla illegala invandrare som bara kommit in i Sverige utan registrering och gömt sig. Där lurar den stora faran för Sverige, precis som i Frankrike. Det är perverst att det inte finns pengar till försvaret, men till alla främmande som deltar i invasionen mot Sverige, se filmen nedan om försvarets fullständiga förfall.

Se även: Twenty-six Things About the Islamic State (ISIL) that Obama Does Not Want You to Know About

Rolf Malms: Mayday mayday – m/s Sweden sinking!

och på oseriösa ExpressenMigrationsverket ber försvaret om hjälp

samt SvD:s viktiga inslag: Beredskapspolisen kan återinföras

Andra varningar inför ödeläggandet av Sverige White TV:

Tyska Rikskrim hade varnat Paris en dag före den 13 november 2015;

Invasion av soldater utan uniform, inte äkta flyktingar Upd 1.Nov;

Är bränder av flyktingboende rättfärdigade av nödrätten?

Bilderbergare och fd Goldman Sachs ordförande Peter Sutherland aktiv i migrationskriget mot Europa;

USA:s migrationskrig mot Europa skall också fördröja finanskraschen;

Polisen och tullen har tappat kontrollen över Sverige och Tyskland;

Flyktingsmugglare förgriper sig mot kvinnor och barn

Den organiserade flyktinganstormningen skall krossa Europas nationer;

Orsaken till flyktingkatastrofen efterfrågas inte av politiker och journalister då de själva är medskyldiga;

Demokratisera Sveriges invandringspolitik!;

Alternativa media gör säkerhetstjänsternas jobb att avslöja asylanter som IS-terrorister;

 

You must be logged in to comment.