Sionisterna är Reptiloidernas falska flagga. De livnär sig på mänskligt lidande och kontrollerar hela planeten. Därför hjälper ingen Palestinierna!

Thursday, 02 November 2023 18:14

Över hela Mellanöstern ligger världens största portal från den tredje till den fjärde dimensionen. Genom dessa öppningar kan Reptiloider, varor och energi snabbt transporteras mellan dimensionerna. Som bekant lever Reptiloiderna i den nedre fjärde dimensionen, väldigt nära oss, men osynliga för de flesta homo sapiens efter genetiska och andra ingrepp mot oss. Under Halloween, som är en satanistisk fest, kommer dessa två dimensioner närmast varandra.

Portalen är skälet varför Reptiloiderna tvingade fram en ny judisk stat i Israel 1947 istället för att använda den sedan 1931 redan existerande judiska staten Birobidzjan!

Då de ledande Vita Drakos och den brungröna krigerrasen är mycket större än oss, stinker som fan och utlöser stor ångest hos homo sapiens sapiens har de som universums mästergenetiker avlat fram hybrider mellan Reptiloider och människor, som kallas i bibeln för Nefilim och av Reptilexperter som Simon Parkes för Anunnaki, efter den Vita Drako ledaren Anu här i solsystemet, som Simon hade en slags fadersrelation med fram till 2016.

Dessa Anunnaki har 50% reptilgener och resten människogener. Bara de kan byta mellan människo- och reptilkropp när de så vill, s k shapeshifting. För att inte förstöra denna viktiga genmix fick Kungligheter bara gifta sig med Kungligheter, Anunnaki med Anunnaki. De finns hos alla människoraser och har placerats av De Vita Drakoreptilierna alltid i maktpositioner för att gömma sig själva (Häradshövding Marcus Wallenberg, som mördade Ivar Kreuger, kallades i den innersta vänskapskretsen för den stora krokodilen). Benjamin Netanyahu är också en sådan gömd Reptiloid, därför har han inga bekymmer med att låta slakta judar genom Hamas som är Israels terrorverktyg och kontrollerade opposition, precis som ISIS och Muslimska brödraskapet.

Den extrema masstortyren och folkmordet som Reptil-Netanyahu just nu genomför sedan snart fyra veckor i Gaza och Västbanken har inget med att bekämpa deras eget terrorverktyg Hamas att göra utan med att skaffa så mycket mänskligt lidande som möjligt så att Netanyahus befälsgivare i den nedre fjärde dimensionen kan suga i sig så mycket livsnödvändig lidande-energi, Loosh-energy, som möjligt. Vilken historisk festmåltid för dem! Och gärna runt Halloween.

Reptiloiderna är inte i resonans med GUD utan med djävulen. Därför kommer de inte åt den fria gudomliga energin, även kallad prana, chi eller orgon enligt mitt eget förslag. Den flöder i våra meridianer som används i akupunkturen, som stoppar nålar i meridiankorsningar för att lösa upp stopppunkter i vårt fria energi flöde. Utan den skulle vi också dö trots att vi får mat i oss.

P g a Reptiloidernas fri-energi-matbehov griper ingen arabnation effektivt in i dagsläget att befria Palestina från det extrema lidandet då hela fängelseplaneten jorden är und Reptiloidernas kontroll. Turkiets Erdogan som sedan länge borde ha vidtagit militära åtgärder för att befria Palestina är med stor sannolikhet också en Anunnaki. Dom brukar alltid sitta i evighet vid makten!

De tre svarta filmerna nedan föll offer för SwebbTubes sabotage! Jag fick ladda upp dem igen.

Kanske vill Reptiloiderna stärka sig en sista gång innan de förlorar slaget om makten över solsystemet som förhoppningsvis kommer snart initieras ifrån högre dimensioner, typ femte och uppåt, from The Ancient Ones!

 

Första nyhetsinslaget nedan från RT mycket avslöjande om Israels extremt vidriga folkrättsbrott mot oskyldiga Palestinier! De ryska medier är mycket ärligare än journalistpacket i Väst! Amnesty bekräftar för andra gången att Israhell använder strängt förbjuden vit fosfor mot civila!

 

Se även på WTV:

Mossad kontrolleras av samma utomjordiska kraft som Hitler, Simon Parkes om den judiska frågan;

Rasiststaten Israel mördar dagligen Palestinier och blockerar vård för sårade! Netanyahu Reptiloid;

Turkey should lead the liberation of Palestine from the Zionists! The US will most likely not attack a NATO partner with the risk to crash it's mightiest tool;

Israel skjuter palestinska barn i sina könsorgan för att stoppa framtida barn och tortera maximalt! Israel misstänks även för pedofila övergrepp!;

Yael Rotenberg, Maya Desiatnik + andra israeliska whistleblowers bevisar att Netanyahu visste att Hamas skulle attackera 7.10.2023;

FN-generalförsamling röstade för vapenvila i Gaza, 120 stater för, 45 avstod och 14 skurkstater röstade emot, fulmedia ganska tyst;

Israelisk rabbin: Israel har rätten att totalt förstöra Gaza;

Romarna fördrev aldrig judar ur Palestina; ändå kräver Knessets vice talman Endlösung i Gaza;

Galaktiskt ställföreträdarkrig i Syrien;