Fri orgon-energi upptäckare Wilhelm Reich förföljdes av FDA och mördades av CIA

2019-10-01 20:20

Wilhelm Reich var Österrikare, elev till Sigmund Freud och yngsta medlem i Wiens mycket ansedda psykoanalytiska förening efter WW1. Som läkare stördes han av att studenter fick plocka i lik för att lära sig något. Han tyckte att man kunde bättre lära sig kunskap från livet och inte från döden. Därför började han att undersöka levande organismer och hittade på så sätt den fria livsenergin hos människor, djur, plantor och sten. Vad Kineser kallar för chi och Indierna prana kallade Reich för orgon.

Det finns två sorter, den positiva orgon och den negativa, den dödliga. Han upptäckte vår aura på så sätt, men förstod inte att det handlade om skalärvågor. Vad jag vet så fick han aldrig träffa Nikola Tesla, upptäckaren av de elektriska skalärvågorna.

cloudbuster made by Wilhelm Reich

När Wilhelm Reich började göra regn för bönderna i USA med sina orgon-kanoner (cloudbuster) blev det för mycket för det amerikanska etablissemanget: FDA lät honom fängslas och förstörde hans forskning och CIA såg till att han inte lämnade fängelset levande 1957.

USA har inte blivit bättre efter dessa sextio år ....

Annat om Wilhelm Reich på WTV:

Orgonit recept efter en av världens bästa läkare: Wilhelm Reich;

Fri Orgon-energi i de bosniska pyramiderna;

Fri Energi, Orgon, kan mätas med våg;

Liv byggs med skalärvågor;