Fri Orgon-energi i de bosniska pyramiderna

2012-10-07 23:00

Att pyramiderna enbart skall ha används som gravplatser är en elak lögn för att dölja, att det finns fri energi, den s.k. orgon, psi, chi eller prana-energin, som allt liv behöver för att kunna leva. Alla plantor, djur, människor, planeter, solar, galaxer och universa behöver det. Alla naturfolk känner till den, men oss i den s.k. civiliserade kulturen håller man som dummast och det är märkligt att vi tillåter det. Den fria energin flödar med en hastighet, som kan vara mycket snabbare än ljuset, med hjälp av skalärvågor som transporterar pyttesmå virvlar och partiklar, som kallas neutrinos, som redan upptäcktes av Nikola Tesla för ca. 100 år sedan.

Pyramiderna har med största sannolikhet huvudsakligen byggts för att utnyttja denna fria energi som flödar på jorden, mestadels genom jordstrålning, de s.k. ley lines bestående av Curry- och Hartmanlinjer, som kan bevisas och kännas av med slagrutor. Att alla som kan använda slagrutor förlöjligas har samma skäl som mörkläggningen av en hel fysik, nämligen skalärvågornas, och av pyramidernas historia: vi skall inte känna till, att det finns fri energi, för då köper vi ingen olja, gas eller el längre och etablissemanget förlorar mycket makt, då de har satt sig på dessa onödiga och miljöskadliga energikällor för att parasitera på oss. Därför regerar Vattenfall över regeringen och inte tvärtom. Därför är el och bensin så oförskämt dyra och de flesta gröna, undantag Pernilla Hagberg från Vingåker, och andra politiker är marionetter för de krafter som kontrollerar dagens tillåtna energikällor.

Jorden är försedd med ett nätverk av jordstrålningslinjer, ley lines, som motsvarar meridianerna i den mänskliga kroppen, som används inom akupunktur, källa

White TV tittare vet numera också att orgonenergin kan mätas med en våg.

Här kommer nu en mycket intressant film från Bosnien med deras ledande pyramidforskare Dr. Sam Semir Osmanagich, som berättar om mysterierna med de nyligen upptäckta pyramiderna i Bosnien. Där kan forskarna mäta en stark stråle med fri energi, som inte beter sig som en transversal våg, en Hertz-våg, som blir svagare i kvadrat med distansen från källan. I den bosniska pyramiden, som är den största i världen, är det tvärtom. Energistrålen blir starkare ju längre den befinner sig ifrån källan. Den laddar upp sig med fri energi, med neutrinos, som finns överallt fritt tillgängliga, precis som den elektriska longitudinella energivågen gjorde i Teslas berömda försök i Colorado Springs 1899. Tesla skickade en elektrisk skalärvåg genom luften, som kunde tända glödlampor på 42 km distans utan kabel. Det kom fram mer energi än vad Tesla hade skickat iväg och det gick snabbare än ljuset.

Här är bevisen, att den bosniska pyramiden är mer än 25.000 år gammal.