Estnisk riksdagsman Anti Poolamets (EKRE) anklagar Sverige för kriminell Estonia-mörkläggning

Monday, 06 March 2023 14:26

 

Jag känner den estniska politikern och riksdagsmannen Anti Poolamets sedan över 25 år tack vare Jüri Lina. Han är med i partiet EKRE, motsvarigheten till Sveriges SD. Han är en mycket seriös och ärlig människa. Att han hatar ryssar måste man ha förståelse för med hänsyn till hur Sovjet terroriserade de baltiska länderna och tvångsflyttade alldeles för många ryssar främst till Estland och ännu mera till Lettland för att utplåna ursprungsbefolkningen.

När Evertsson kom med sin banbrytande dokumentär om Estonia satt EKRE med i Estlands regering, bl a med inrikesministern. De utövade redan då hårda påtryckningar mot Löfven-regeringen att äntligen släppa fram Estonia-sanningen. Men direkt efter det skickade EU-kommisdionen en bödelgrupp till Estland och flipp, så kastades EKRE ur regeringen och Estonia-mörkläggare tog över, som även förtryckte Margus Kurm.

Det är bra att Jesper Johansson lyckades publicera denna svidande kritik mot både den gamla och nya svenska regeringen som brutalt mörklägger Estonia-massmordet med alla oärliga medel.

 

Se även på WTV:

Estonia experten Harri Ruotsalainen: har bevis att lastbilar dumpades i havet strax före förlisningen, Sverige gömde dem under grus + makadam;

Meyer-varvets Estonia-utredning bekräftar Harri Ruotsalainens vittnesmål om dumpade lastbilar och visar Stephan Torssell som oseriös Estonia-mörkläggare;

Äntligen har Margus Kurm släppt skandalbilder från Estonia via Fokus Estonia, och Sverige fördröjer nya bilder;

M/S Estonias nya Haverikommission ljuger värre än JAIC, Tallinn pressträff 23-01-23;

 

 

You must be logged in to comment.