Om Ingvar Kamprad hade varit kommunist hade fulmedia hyllat honom, finns fortfarande kommunistiska regimer

Monday, 29 January 2018 22:06

Fulmedia med Expressen i spetsen började direkt efter hans död med smutskastning mot Ingvar Kamprad för att han var med i den Nysvenska rörelsen i sin ungdom. Senare ändrade Expressen rubriken på KG Bergströms oförschämta påhopp. Han kunde ha väntat några dagar med att såra Ingvar Kamprads anhöriga och de miljontals svenskar som hyllar Ingvar Kamprad. Och de har all anledning för det!

Hade Ingvar varit kommunist i sin ungdom, så hade gammelmedia tokhyllat honom. De hycklar jämt med två olika måttstock: nationalsocialism är ond, men kommunism är god. De vill inte erkänna fakta att kommunism har betydligt fler offer på sitt samvete än nationalsocialism. Vad värre är, det finns ännu idag kommunistiska regimer som Kina och Nordkorea t.ex., som förtrycker människor på ett vidrigt sätt. Gammeljournalister har inte lärt sig något av historien.

Som tur är finns ingen nationalsocialistisk regering längre i världen, enbart vissa delar i den ukrainska regeringen.

Därför borde alla med kommunistisk bakgrund kritiseras. Kommunismen finns fortfarande som en extremt stor fara. Den högerextrema "faran" blåses bara upp på ett konstgjort sätt av Mossad. Detta predikar den f.d. tyske socialdemokratiske ex ministern och politikern Dr. Andreas v. Bülow och han har så rätt.

Även vänsteraktivisten Dror Feiler smutskastade Ingvar direkt efter hans död. Dror Feiler är med stor sannolikhet en Mossad-agent. Han tjänstgjorde som fallskärmsjägare i Israels ockupationsarmé 1970.

källa; när Ingvar Kamprad var yngre

Ingen nämner nu i samband med döden varför Ingvar Kamprad var tvungen att fly från sitt älskade Sverige med sitt fantastiska företag IKEA: kommunistiska löntagarfonder, som ville expropriera företagarna. Hade de lyckats, hade inget företag överlevt.

Palmes sossar gick för långt med löntagarfonderna. Hans finansminister Kjell Olof Feldt skrev i hemlighet en antidikt på Riksdagsbänken, som fotades av en smart journalist:

Löntagarfonder är ett jävla skit,
men nu har vi baxat dem ända hit.
Sen ska de fyllas med varenda pamp,
som stött oss så starkt i våran kamp.
Nu behöver vi inte gå flera ronder,
förrän hela Sverige är fullt av fonder.

Chocken efter IKEAS och Tetra Paks flykt från Sverige stoppade idiotierna med löntagarfonderna lyckligtvis.

I alla mina föräldrars hus i Tyskland och Holland fanns IKEA-möbler eller andra prylar, i min systers olika hem i Schweiz, Malawi och USA och hos mig i Tyskland och Sverige också. Ingvar Kamprad gjorde det möjligt att även fattiga kunde möblera fint! Det är alltid en trevlig känsla att beträda ett IKEA-varuhus. Vi tar allt detta för givet, men det är det inte. Det är produkten av en fin själ.

Tack Ingvar bara för det!           Tack att du inredde folkhemmet!

Sedan må det vara glömt att du inte ville finansiera en hemlig dykoperation till M/S Estonias vrak för att avslöja massmordet på nästan 800 oskyldiga.

Med Ingvar Kamprad har en mycket central del av det gamla, fina Sverige gått i graven. Låt oss återskapa det genom att börja med att bekämpa de ljugande journalisterna från fake-news-media, särskild sådana som bor på Södermalm! De bör alla få yrkesförbud och höga skadestånd med vilken Sverige återuppbyggs.

Läs även hos Cornucopia (tack S för tipset och de många andra!):

IKEA betalar ut hundratals miljarder om året i löner - försörjer miljonen människor

"Kommunister skapar aldrig något själva och kan bara försörja folk genom att beslagta tillgångar och inkomster via skatt och ge bort som bidrag. Entreprenörer och kapitalister skapar något av värde och ger miljarder människor jorden runt jobb, inkomst och möjligheter till uppehälle och ett gott liv. Aktuella IKEA ordnar tillsammans med underentreprenörer löneutbetalningar sannolikt runt 200 miljarder kronor om året, och sammanlagt försörjer koncernen antagligen över en miljon personer och skapar välstånd för hundratals miljoner människor."

Se även på WTV:

Ingvar Kamprad är en hjälte;

 

You must be logged in to comment.