Skamligt att bara tre alternativ media kanaler har uppmärksammat Ingemar Ljungqvists bortgång, resten under Djupa statens kontroll

Friday, 30 December 2022 13:57

Kvällen den 20 till 21 december 2022 dog alternativ-journslisten och frihetskämpen Ingemar Ljungqvist en plötslig död efter att han hade annonserat ett scoop före årsskiftet. Han levde mycket hälsomedveten och publicerade mycket om det. Därför var han mycket frisk.

Hans plötsliga död liknar den från rebellen Bechir Rabani för fem år sedan. Därför måste vi utgå ifrån mord med strålningsvapen så länge inte motsatsen är bevisad.

Det var väntat att gammelmedia inte uppmärksammat Ingemars frånfälle. Men att nästan samtliga alternativ-media också gjorde det är en stor skandal emot Sverige! Detta betyder att praktiskt taget samtliga media i Sverige är under samma djävulska, reptiloida, kontroll, det som av okunnighet kallas litet kryptiskt för den Djupa staten.

Extremt skamligt är Anna Böhlmarks beteende, dottern till Ingemar Ljungqvist, som tillsammans med honom grundade den alternativa rösten Almanova, efter bråket inom 2000-Talets Vetenskap, som de tidigare varit med och grundade. Den sistnämnda tidningen, nu under ledning av Mikael Zazzio, teg naturligtvis också. Båda är än idag knäpptysta om deras grundares tragiska död.

Den alternativtidningen som Ingemar Ljungqvist hade mest publicerat i under hans sista år i livet var Frihet Sverige, som nu leds av grundaren till Sveriges äldsta alternativ-media (egentligen medium, men folk kan inte latin längre), Vaken.se, Mikael Cromsjö. Han var lysande en gång i tiden innan han flyttade till Portugal. Idag är Mikael lika tandlös och kontrollerad opposition som alla andra. Mikael, du har blivit totalt värdelös att rädda ditt hemland Sverige!

Vaken hedrade naturligtvis inte heller Ingemar Ljungqvist, som hade publicerat flera av hans banbrytande artiklar. Att ofria Fria Tider och Samnytt eller SwebbTV teg, var väntat. Att tiga är den värsta sorten av desinformation.

Update 20.01.2023 e-post från Dr Mikael Nordfors:

"... påstår Michael Zazzio att Ingemar Ljungkvist dog pga att han tagit Covid sprutan.

Alla vi som kände Ingemar vet att detta är en grov lögn och grovt förtal av en hjälte efter hans död.  ...

Fy faan säger jag bara...."

Och Dr Glenn Dormer skrev:

"Jag också intygar att Ingemar inte har tagit något sk Covid-vaccin.

Mvh, Glenn".

Och Gabor Tiroler skriver:

"Jag intygar att Ingemar inte har tagit något Covid-vaccin.

Veckan innan han gick bort var jag hemma hos honom, åt middag och hade ett långt samtal om bl.a. vaccinet.

Det är en stor förlust för mig och för sanningen att Ingemar inte finns kvar här.

Gábor"

 

Bara tre alternativa språkrör hedrade Ingemar: Linus Noremalms YT-kanal var först (se filmen nedan), där rebellen Fritjof Persson tog en ledande roll, Newsvoice med ett fint inslag av Torbjörn Sassersson och White TV, Sveriges näst äldsta (2010) alternativ-medium efter Vaken (2005).

Detta visar hur extremt förtryckt Sverige är! Av främmande makt!

Bland de mera kultiverade länderna på jorden är Sverige värst förföljd (jämte Tyskland) och detta kan hänga ihop med Estonia-massmordet 1994, då den på den tiden under svensk kontroll kämpande Militära underrättelsetjänsten Must ville befria Sverige från de hemska Vita Drakoreptilierna. Must ville ta bort ett 60-tal korrupta Mossad-kontrollerade poliser men blivit förråd av minst en reptiloid Must-agent, en s k Anunnaki. Mossad är de Vita Drakoreptiliernas direkta maktarm på jorden. Därför måste Israel och Palestina lida extra mycket. Och Sverige ......

https://youtu.be/ECb1GFMsBA0

 

You must be logged in to comment.