"utbredd kritik mot polisledningen som man menar inte ger poliserna i Järva de verktyg de behöver"

Friday, 22 October 2021 14:49

Samnytts Mats Dagerlind skrev ett mycket avslöjande inlägg om den kriminella polisledningen i Sverige (med untantag av NOA:s Linda H Staaf).

Polisen: ”Vi klarar inte av” att stoppa den invandrade gängkriminaliteten

Källa; whistleblåsaren polisen Caroline Asplund har förmodligen förstörd sin karriär; vi är dock mycket tacksamma för hennes mod!

 

Inslaget går ut på att polisledningen saboterar polisernas arbete med invandrarrelaterad gängbrottslighet. Som vi vet från Estonia-utredningen så har Mossad kapat den svenska polisledningen sedan Palmemordet och sett till att knarket flöder fritt i Sverige.

Mossad och CIA är i toppen av den västliga knarkhandelspyramiden när det gäller att Hova in knarkpengar. Detta vet vi från Medellin kartellen. Därför gör underättelsetjänsterna allt att påverka många länders poliser att inte störa knarkhandeln för mycket. Bara litet, så att knarkpriserna trissas upp. Sedan ser man till att domarna dömer knarklangare hårdare än mördare då även detta höjer de svarta knarkpriserna.

Att släppa allt knark fritt, som partiet Populisterna kräver, och låta beroende köpa det till inköpspriset på apotek, kommer naturligtvis inte på frågan, då det dödar den lukrativa knarkmarknaden. 60 år av misslyckad knarkpolitik visar att vi alltid kommer att ha knarkberoende, t o m på Avanza banken. De går inte att skydda med några åtgärder men knarkmaffian och gängkriminaliteten går att torrlägga fort genom att legalisera all knark!

Film från 1981 om invandrarknarkliga i Stockholm:

https://youtu.be/AHddpY9DuoQ

 

 

You must be logged in to comment.