Expos Jonathan Leman misstänkt Mossad-agent

Saturday, 02 November 2019 15:30

När Leif Östling ger en modig intervju till Swebb-TV och säger sanningen om läget i Sverige attackeras han av fulmedia och SVT ser till att han blir kickat från ett litet jobb. Men när av Säpo och regeringen säkerhetsrisk-klassade imamer blir släppta till friheten igen, då hyllas de av SVT och den statliga lögnkanalen gör inga ansträngningar att de blir av med sina jobb.

Argumentet som gammelmedia anger är att Swebb-TV skulle vara en "vit makt" kanal. Den enda källan till detta feta lögn är Expos Jonathan Leman. Han och Expo framställs utan källkritik alltid som sanningssägare. Hur kommer det sig?

Jonathan Leman misstänks av WTV vara en äkta Mossad-agent, en katsa. Det finns väldigt få av dem i världen och de som lyckats bli det är extremt intelligenta och begåvade. Jag har en gång suttit bara en meter från Jonathan Leman på bokmässan i Göteborg 2016. Där deltog han i diskussionspanelen om frågan att det var rätt eller fel att efter många turer tillåta Nya Tider att delta på mässan. Men Nya Tider var naturligtvis inte inbjudna till denna diskussion.

Jag satt i publiken i första raden och kunde då direkt uppleva Jonathan Lemans mycket negativa utstrålning. Han  kom med skickliga och intelligenta argument. Då uppkom misstanken att han kunde vara en äkta Mossad-agent. Han har likheter med Torbjörn Jerlerup, som jag fick en lunch med under Jutta Rabes Estonia-dykningar. Han är den andre i Sverige som jag misstänker vara en Mossad-agent och inte bara en medhjälpare.

Efter Estonia-massmordet kapade Mossad åt sig kontrollen över den svenska mind control teknologin från den svenska militären. Med detta extremt mäktiga och hemliga verktyg fjärrstyrs de flesta svenska media och därför accepterar de helt okritiskt allt som Expo och Jonathan Leman säger.

På så sätt sätts den svenska demokratin ur spel.

Se även på WTV:

Bokmässan mobbar Nya Tider igen, får inte delta i ett seminarium om Nya Tider;

 

 

You must be logged in to comment.