MittSkifte saboterar vaccinationstvångs-debatten, Linda Karlström rasar! Stoppa vaccintvång 26 april!

Tuesday, 24 April 2018 19:23

Den 26 april 2018 skall Riksdagen rösta om tvångsvaccinering av barn och bestraffning mot föräldrar som har genomskådat Big Pharmas vaccinbluff. White TV rapporterade tidigare. National Health Federation NHF skriver

"Den 26 april röstar Riksdagen om tvångsvaccinering efter att två motioner av Sofia Arkelsten och Ulrika Karlsson bereds av Socialutskottet. Det gäller nu att upplysa både allmänhet och riksdagspolitiker, samt framför allt Socialutskottet.

Här är ett flygblad som kan delas
" och  laddas ner här .

NHF:s upplysningsskrift på 29 sidor kan laddas ner här . Den inleds med rubriken:

Lagar som innebär att vaccinering blir obligatorisk
utgör ett brott mot mänskliga rättigheter.

Antivaccinaktivisten Linda Karlström hade nyligen tipsat sina anhängare, d.v.s. även WTV, att en modig själ har startat en ny namninsamling mot tvångsvaccineringar på MittSkifte. Den släcktes dock ner igår med följande kommentar: "Den här namninsamlingen har inaktiverats på grund av opassande innehåll."

Linda Karlström ställer då MittSkifte (Skiftet.org) till svars utan att få svar:

"Hej Skiftet!

Rätta mig om jag har fel: Jag har förstått att ni jobbar på ett demokratiskt sätt, det vill säga erbjuder folket möjligheten att få uttrycka sina åsikter och söka efter likasinnade genom att samla in namnunderskrifter. Har jag rätt eller fel?

Med anledning av att ni har stängt ner den nystartade namninsamlingen ”Frivillig vaccinering-rösta nej till motioner om obligatorisk vaccinering” med motiveringen att den hade opassande innehåll, så undrar jag på vilket sätt innehållet var opassande? Vem är det som har utövat påtryckning mot er och tvingat er att stänga ner insamlingen? Och varför har ni gått med på att stänga ner den? Har ni inte mera råg i ryggen än så? Vem är det som bestämmer vilka åsikter som är passande och vilka som är opassande i ert så kallade demokratinätverk?

Till nästsist; vänligen förklara för mig på vilka grunder ni kallar er för ett demokratinätverk och vad demokrati betyder för er.

Till sist: Öppna upp namninsamlingen igen. Det är det minsta ni kan göra för att återfå någon slags heder.

Linda Karlström

***

Sedan vill jag tipsa er om att faktiskt ta tjuren vid hornen och göra så som denna listmedlem skriver nedan att han/hon tänker göra:

Hej Linda,

"Den här namninsamlingen har inaktiverats på grund av opassande innehåll" får jag när jag ska skriva på.

Föga förvånande med tanke på den stora utrensningen av kanaler och konton med innehåll som etablissemanget inte gillar. Dags att vakna upp och känna stanken av fascism...

Jag ska nu skriva till alla riksdagsledamöterna istället och berätta för dem att deras parti kommer jag aldrig någonsin att rösta på om de röstar på detta fascistiska och helgalna förslag.

***

Till sist: ursäkta att jag har mejlbombat er idag, men jag känner liksom att det inte är läge att spara på artilleriet nu ...

Linda Karlström"

Hon skriver vidare:

"Det är ta mig tusan helt otroligt! Det första mejlet jag skickade er idag var ett längre mejl med olika länkar och en bifogad bild, allt handlade om motionerna som ska röstas om i Sveriges riksdag på torsdag. Genast som jag hade skickat iväg mejlet fick jag respons från en av er, och hon/han skrev att en ny namninsamling har startats mot dessa motioner. Jag gick in på länken genast och skrev på. Jag såg att insamlingen hade startats för cirka fem timmar sedan, och det var redan nästan 500 som hade skrivit på. Wow! Jag insåg att det kan bli en himla massa namn på väldigt kort tid, och direkt efter att jag själv hade skrivit under skickade jag ut länken till er.

Sedan lämnade jag datorn för hushållsarbete, och nu när jag slår mig ner igen har jag fått MASSOR av mejl från er. Alla har samma ärende; namninsamlingen har tagits bort ”på grund av opassande innehåll”! ALLTSÅ JAG BARA RASAR! Är detta demokrati!!??? Är det så här man går tillväga i ett demokratiskt land när folket vill föra fram sina åsikter? Detta borde slussas ut i alla tänkbara kanaler, så att den sovande massan skulle vakna och se hur en demokrati fungerar i verkligheten! Alltså vadå opassande? Vad exakt är det som är opassande? Att man har en åsikt? I skolan försöker vi lära barnen att stå för det de tror på, att motivera sina åsikter och våga vara annorlunda. Och hur fungerar det sedan ute i samhället? Jo, precis så här. Man blir bortcensurerad om man försöker säga något. Vi ska vara lydiga, följsamma, tysta och framför allt inte tycka något. Vilken sjuk värld vi lever i.

Jag fick en bekräftelse från Skiftet efter att jag hade skrivit på. Där finns diverse kontaktuppgifter och annat. Ni ser den nedan. Kan vi inte alla hjälpas åt med att bomba Skiftet med protester? De ska inte få komma undan så enkelt!"

Annan vaccinalarm på WTV:

Sofia Arkelsten (M) och Jesper Skalberg Karlsson skadar folk genom förslag om tvångsvaccinering

Hur fungerar vacciner? Linda Karlström om biverkningar och vaccinationsskador;

Linda Karlström behöver underskrifter för vaccintvång protest till Europaparlamentet;

Stora risker med vaccinationer. Jag skulle aldrig vaccinera mitt barn!

 

 

You must be logged in to comment.