Straffa domare och åklagare som inte utvisar kriminella, avsätt Dan Eliasson!

Thursday, 11 January 2018 19:10

källa

Dagligen kommer skrämmande nyheter från kriminella invandrare som har dömts för många brott, men utvisas inte. Matematiken är enkel, hade de utvisats, hade de inte kunnat skada någon här. Som vanligt drabbas de svagaste i samhället, kvinnor och barn. Den feministiska Löfven-regeringen har rekord på våldtäkter.

Därför bör en ny lag införas som straffar alla domare och åklagare som inte yrkar eller dömer på utvisning, om brottslingen sedan igen begår brott.

Här ett axplock ur de senaste nyheterna ifrån de sista dagarna som belyser att domstolarna och åklagarna gör Sverige till ett laglöst land:

Här grips Mahammed efter fräcka våldtäkten – mitt i Stockholm

"... Mahammed döms till två och ett halvt års fängelse för våldtäkt.

Sedan tidigare förekommer somaliern under sex avsnitt i belastningsregistret. Han dömdes senast i juni 2015 för misshandel till två månaders fängelse.

Men även efter våldtäkten får Mahammed stanna i Sverige. Åklagaren hade inte yrkat att han skulle utvisas hem till Afrika.

Den våldtagna kvinnan har mått mycket dåligt och fått psykologhjälp. Hon berättar att hennes vänner har fått hjälpa henne med att komma upp på morgnarna eftersom hon då får så svåra ångestattacker att hon inte orkar gå till jobbet."

------

Nizar attackerade elev med kniv i ansiktet – får sänkt straff och slipper utvisning

"Hovrätten sänker straffet rejält för 19-årige Nizar som attackerade en elev vid Kattegattgymnasiet med kniv. Istället för fem och ett halvt års fängelse för mordförsök väljer hovrätten att sänka påföljden till ett år och två månader för grov misshandel. Samtidigt upphävs beslutet om utvisning till Syrien. "

------

Kvinnan dog efter våldtäkten – så nu slipper han både utvisning och skadestånd

"Kvinnan mådde mycket dåligt efter att ha blivit våldtagen av en nyanländ afrikan, och dog strax efter det brutala övergreppet. Eftersom hon är död slipper afrikanen betala skadestånd. Han slipper också utvisning och döms till minimistraff av den osedvanligt generösa tingsrätten." (Gällivare)

--------

Försökte våldta kvinna på åker – sen slog han ned hennes väninna

"Kvinnorna följde med två invandrare till ett hus ute på landet för att ha efterfest. Där utsattes båda för brutal misshandel – och den ena kvinnan lyckades precis undgå att bli våldtagen under förnedrande former på en åker. Våldtäktsmannen, som tidigare bland annat är dömd för att ha bitit av örat av en annan man, slipper även denna gång utvisning hem till arabvärlden."

-------

Ny kvinna grovt gruppvåldtagen av flera män i Malmö

"Ännu en kvinna har överfallits och gruppvåldtagits av flera män i Malmö. Våldtäkten inträffade under natten till fredag och polisen rubricerar det som ett grovt brott. Överfallet följer samma mönster som tidigare våldtäkter."

------

Dömdes till utvisning – misstänkt för nytt mord

----------

Uppdrag granskning: Utvisade kriminella får stanna ändå

----------

Gränspolisens facit för 2017 – 73 utvisningar till Afghanistan för hela året

---------

Vilken rättsröta! Domstolarna skipar ingen rättvisa längre i Sverige!

 

Polisen är lamslagen genom med flit förstörande reformer och en klåpare och lögnare som Rikspolischef. Löfven måste sparka Dan Eliasson omedelbart!

 

Liknande på WTV:

Att rikspolischefen Dan Eliasson inte sparkas visar att Sverige styrs av främmande makt med mind control

Feminister förtiger att våldtäkter ökar i takt med invandringen

Rekordmånga våldtäkter i Sverige med ett tydligt samband: invandringen;

 

 

You must be logged in to comment.