Sex i elitens tjänst, del 2

Friday, 24 June 2016 00:00

av Jan Erik Sigdell

 

I en tidigare artikel Sex i elitens tjänst skrev jag om olika former av sexuellt missbruk och våld i (även rituella) samband med hemliga sällskap, magi, extradimensionella varelser, pedofili och våldtäktsproblematiken. Här kommer nya informationer.

När det gäller magi och Crowley är det svårt att hitta direkta citat ur hans skrifter och de man hittar bestrids och förklaras på olika webbsidor mestadels som missförstånd av dagens anhängare av Crowleys läror i diverse magiska kretsar. Men ett citat är följande. Crowley skrev i sin bok Magick in Theory and Practice (Chapter XII “Of the bloody sacrifice: and matters cognate”): “Enough has now been said to show that the bloody sacrifice has from time immemorial been the most considered part of Magick. … For the highest spiritual working, one must accordingly choose that victim which contains the greatest and purest force. A male child of perfect innocence and high intelligence is the most satisfactory and suitable victim.“ Detta yttrande påstås då snarare vara till exempel symboliskt och inte bokstavligt menat. En del och kanske in helt neutral information av annat slag givs i en video illuminati - aleister crowley. Om vi nu trots bortförklaringar och undanflykter tar texten på allvar, så torde med stor sannolikhet verkliga men hemliga offerhandlingar i sådana kretsar ha varit förbundna med sexuella ritualhandlingar som föregick själva offringsakten.

När ett barn blir utsatt för rituellt missbruk och rentav offras på sådant sätt torde det vanligen vara försatt i ett dvalliknande tillstånd med hjälp av droger eller hypnos, jfr. Hypnosis in MPD: Ritual Abuse.

På 1990-talet uppdagades affären Marc Dutroux i Belgien som lär ha haft nedtystade förbindelser även på höga nivåer i samhället och Dutroux torde snarare ”bara” ha varit en hantlangare för en större krets med delvis prominenta medlemmar, för att åt dem anskaffa barn för missbruk och rentav offerhandlingar. En anmärkningsvärd översikt ges här: Beyond the Dutroux Affair: The reality of protected child abuse and snuff networks in a world ruled by psychopaths. (Den i texten omnämnda personen vid namn Ripel [pseudonym] är en snarare ökänd än känd svartmagier i Trieste.) Dutroux blev visserligen straffad men alla de andra i kretsen gick fria och deras namn blev inte offentliggjorda.

Det torde vara självklart att den kretsen bara var eller fortfarande är endast en enda av ett otal sådana kretsar i den mörklagda delen av vår värld. Många skandaler om pedofila handlingar av politiker och prominenta har uppdagats under senare år, inte minst i Storbritannien. Ett av de allra värsta fallen var skandalen om Jimmy Saville.

Om sådana kretsar och högt uppsatta personer, delvis med anslutning till fallet Dutroux, kan läsas här: Child abuse networks - part two, ”part one” finns längre ned på sidan. (Aangirfan är enligt mitt intryck en något mysteriös webbsida utan impressum och uppgift om vem som står bakom den. Namnet kunde möjligen vara muslimskt och kanske indonesiskt: Irfan Aang.)

Genderspektaklet

Biologiskt sätt är vi födda till att bli man eller kvinna. Men en del känner sig inte riktigt hemma i sin kropp med den enkla klassificeringen, eftersom de psykologiskt och emotionellt sett känner sig annorlunda. De vill därför leva som det motsatta könet, eller någonstans däremellan. Därför har en omfattande specificerande klassifikation vuxit fram. Se Transgender. Tendensen är nu att nästan ingen längre skall gälla som bara man eller kvinna, utan inordnas i ett trettiotal klassificeringar. Detta kommer otvivelaktigt att komplicera samhället till ett virrvarr… (Inte minst: var skall alla dessa gå på toaletten?)

Det är ju helt klart att till exempel transvestiter och omopererade transsexuella skall accepteras och respekteras i samhället, för de är ju alla människor de också. Men nog går det alldeles för långt när man redan i småskolan eller rentav i daghem begär att barn skall välja genderidentitet, när de ju inte har den minsta aning om vad detta innebär: Now children as young as FOUR are asked to choose what gender they are before they start school - with the option of being something other than male or female och Choose your gender: Parents blast barmy council for telling kids as young as 4 to pick sex ‘they identify with’. Se också följande video (visserligen på tyska): Birgit Kelle zu Gender Mainstreaming beim Konservativen Aufbruch.

Och inte nog med det! Nu skall barnen också lära sig om annorlunda former av sex, som analsex, oralsex, sadomasochism och annat! Se German schools set to teach anal sex and sadomasochism to children och Adult toys, oral & anal sex part of German school education program targeting homophobia (Video). Man vill till och med ha dem till att spela motsvarande rollspel om hur det kan se ut att ha till exempel analsex! Se (även här på tyska…): Kinder sollen Analsex in der Schule spielen och 13-jährige Kinder sollen Analsex in Schule vorspielen und ein „Puff für alle“ bauen. Vad skall sådan idioti leda till?

Man vill försöka förklara det som om man ville att barnen skall veta besked, så att de kan vara på sin vakt mot otillbörligt sexuellt närmande: Pre-school children should be warned about sex abuse to stop their PARENTS molesting them say experts, men den förklaringen räcker inte för mig! Man kan nästan ana att man snarare vill förbereda barn inför sådana närmanden, så att de kanske nyfiket ger sig in på det och det blir lättare att utöva missbruk av dem! En sorts tillmötesgående mot pedofiler…? Jämför Media acclimatizing us to pedophilia.

Varför vill man nu ha detta spektakel om genderidentitet och annorlunda sexualitet? Allmän upplysning för tolerans och acceptans är ju helt i sin ordning, men det hela ser faktiskt ut att gå i en riktning mot populariserande av alternativa former av sex, i stil med ”pröva på det själv, du kanske kommer att tycka om det”. Att åtminstone indirekt propagera andra former av sexualitet urartar naturligtvis samhället. Låt de som vill det leva sin sexualitet så som de vill ha och behöver den, men att snarare värdera deras livsstilar som högre och bättre än den traditionella heterosexualiteten går naturligtvis för långt! Vad vill man uppnå med det?

Kunde det vara så att man vill koppla isär sexualitet och fortplantning för att reducera befolkningsökningen? De som utövar alternativ sexualitet, med all respekt, får ju inte barn. Den tanken kom mig tidigt när jag läste om dessa märkvärdigheter, och jag fann senare till min överraskning en direkt bekräftelse här: New World Order Insider Dies After Exposing Entire Agenda (video här). Där sägs bland mycket annat följande:

“Redirecting The Purpose Behind Sex – Sex Without Generation And Propagation Without Sex

The population agenda goes further by devaluing sex.

He said sex must be divided from multiplication.

Sex is excessively pleasurable, and the urges are so solid, it is not possible anticipate that individuals will surrender it.

The technique then would be not to reduce sex movement, yet to increase sexual activity, however in such a way, to the point that individuals won’t be having children.

Encouraging Homosexuality. Sex, Anything Goes

Sex Education As An Instrument Of World Government

The goal of sex education was to get kids interested early, making the connection between sex and the need for contraception early in their lives, even before they became very active.”

Så det är tydligen detta som ligger bakom alltihop! I sig egentligen alldeles för logiskt… Aldous Huxley beskrev i sin bok Brave New World (filmad två gånger) ett samhälle där graviditet är skamlig och barnafödande tillhör det förgångna. Promiskuitet är föreskriven och man skall växla partner varje gång, men blir en kvinna med barn skall fostret ut i en tank med näringslösning i en barnfabrik, där barn också kunde kloneras.

När det gäller transsexuella så ser man ibland sorgliga konsekvenser i samhället. Boulevard- och kvällstidningar i Mellaneuropa har ofta en halvsida eller mera med annonser om prostitution (vilket ju vore otänkbart i Sverige). Det finns nog inte många män som inte ibland av ren nyfikenhet tittar litet på vad som erbjuds. Numera förekommer också erbjudande av sex med en transsexuell! Är det inte ett fruktansvärt sorgligt öde att de hamnar där och kanske inte hittar en bättre möjlighet till att livnära sig! Jag har också läst varningar på amerikanska webbsidor mot att omoperera sig. Det är tydligen inte få som senare ångrar sig och det är mycket svårt att bli tillbakaopererad. (Penisen är normalt inte borttagen, utan inlagd i bukhålan, så att detta dock vore teoretiskt möjligt. Kanske är ollonet separerat från resten av den för att skapa en sorts klitoris.) I schweizisk TV och press outade sig på 1970-talet en kvinna och före detta man och hon grät vid TV-intervjun. Hon var inte lycklig med sitt liv och en tid senare läste man att hon hade tagit livet av sig.

Avslutningsvis litet mera om det tidigare behandlade våldtäktseländet

Antivåldtäktstrosa:

http://www.expressen.se/gt/trosan-som-ska-skydda-mot-valdtakt/

Taggig kondom ska stoppa våldtäkter:

https://www.aftonbladet.se/wendela/article12362293.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10655130.ab

http://femidom.se/rapex-en-slags-femidom-mot-valdtakt.php

http://www.dn.se/arkiv/kultur/kommentar-tampongen-som-skyddar-mot-valdtakt

Swedish feminists: “Please don’t protect us if we get raped”:

http://www.thelocal.se/20160201/swedish-women-tell-racists-im-not-your-woman

Nej, sådana som ni får gärna slippa… Alternativ sex? Önskas möjligen litet sadomacho?

Sweden: radical feminists would rather be raped by migrants than helped by local street groups

http://www.chidiukwu.com/sweden-radical-feminists-say-they-would-rather-be-raped-by-migrants-than-helped-by-local-stret-groups/

Våldtagen kvinna ville inte polisanmäla: ”Det är synd om honom för han är flykting”:

http://www.friatider.se/v-ldtagen-kvinna-ville-inte-polisanm-la-det-r-synd-om-honom-f-r-han-r-flykting

Det är då sannerligen också synd om en del urspårade feminister!

Vergewaltigte Sozialistin bedankt sich bei Flüchtlingen

https://www.unzensuriert.at/content/0020023-Vergewaltigte-Sozialistin-bedankt-sich-bei-Fluechtlingen

Se här hur man ibland gör i Indien med våldtäktssvin: Indian Man has his PENIS cut off by Angry mob after Attempted rape of Teenager. Helt shariamässigt och vem vill påstå att det inte vore oförtjänt? Det vore dessutom högeffektivt avskräckande!

 

Angränsande ämnen på White TV:

Bra film om ett av världens största svin: Aleister Crowley;

Klaus Oberndorfer raped by catholic priest, then convicted for homosexual behaviour in Austria;

Natascha Kampusch offer för mäktig pedofilring;

Påven Franciskus anklagat för child trafficking i pedofilring;

Bankirer, journalister och FBI djupt insyltat i barnsex;

 

 

 

 

 

You must be logged in to comment.