Invandrar motståndsrörelse vill skydda Sverige från ISIS, Säpo saboterar och hjälper IS, se Kalla Fakta

Tuesday, 07 June 2016 22:54

källa: SVT; är samarbetet mellan Säpo och ISIS tätare än vad även White TV sedan länge har misstänkt?

I kväll, den 7 juni 2016, kom TV:4:s Kalla Fakta del fem med filmen Stockholm - Bagdad, med sensationella avslöjanden, hur Säpo förråder Sverige och Irak samt att det är invandrare som har modet och vettet att skydda Sverige mot ISIS/Daesh, inte svenskar och i synnerhet inte den myndigheten som är huvudansvarig: Skräpo.

White TV såg inslag om Kalla fakta i AB och Expressen, men varken deras rubriker eller text återger den fulla Säpo-skandalen, som består av flera delar:

1. Oktober 2010 attackerade ISIS/alQuaida en katolsk gudstjänst i Bagdad, Irak, tog gisslan och ville att fångna terrorister skulle släppas. Under förhandlingarna ringe gisslantagarna bl. a. till Sverige. Säpo fick numret av den irakiska underrättelsetjänsten som bad om hjälp, men Säpo vägrade, så att 58 människor fick dö och många fler skadas. Misstanken uppkommer att Säpo själv är inblandat i kontrollen över attentatet och det är därför att de hjälper terroristerna genom sin extrema passivitet.

2. En motståndsrörelse av invandrare i Sverige ger Säpo viktig info om ISIS-terrorister med svensk anknytning och Säpo blockerar all kontakt.

3. Den irakiska säkerhetspolisen ger Säpo mycket information, men Säpo vägrar att samarbeta. Irakierna är mycket irriterade över hur Säpo skyddar ISIS.

4. Ett argument som Säpo kommer med under intervjun med TV4:s Ulla Danné är att de måste skydda ISIS-terrorister, att de inte råkar ut för dödsstraff i Irak. Men att dessa vidriga kriminella kanske på så sätt får tillfälle att mörda oskyldiga i Sverige eller Irak är inget som Säpo bryr sig om. Även detta pekar på att Säpo har direkt kontroll över ISIS, som har byggts upp av CIA och Mossad och det är just dessa terrornätverk som även kontrollerar Säpo.

White TV har sedan länge bevisat att Säpo hjälper ISIS, men att det stödet är så omfattande var hittills okänt. Kalla faktas film borde ha utlöst ett ramaskri i Sverige, men på DN, Avpixlat, ofria Fria Tider, SvD, SVT, SR, fanns ikväll ingenting!

Tack Ulla Danné för ditt mod att resa till det farliga Bagdad och att trampa Säpo så hårt på tårna, vilket också är förenat med livsfara!

Ni måste se Kalla fakta, t.ex. under den här länken, det kostar inget, men den oförskämt långa reklamen är mycket enerverande och störande, då tidigare delar av filmen bleknar snabbt i minnet efter reklamtramset:

http://www.tv4play.se/program/kalla-fakta?video_id=3403210

Detta inslag på White TV blir saboterat så att färre kan hitta det!

Se även på White TV:

Säpo gynnar islamister i smyg;

Ca. 5 000 ISIS-extremister insmugglade till Europa varnar Bulgariens ex spionchef; varför tiger Säpo?

Ansvarslöst av Säpo sänka terrorhotnivån när högste NATO-generalen dagen innan varnar för raka motsatsen;

Sverige är redan i krig idag, med ISIS, bara att Säpo, Must, MSB och media tiger;

 

You must be logged in to comment.