Sverige dold polisstat, Åsa Westerbergs bevis; hets mot folkgrupp skandalös lag

Tuesday, 31 May 2016 19:30

Bara Roger Sahlström på Avpixlat och Jan Sjunnesson har uppmärksammat en ny rättsskandal i Sverige, som återigen visar att Sverige är en dold polisstat. För det mesta beter polisen sig korrekt och de flesta polismän som har lägre befattningar är mycket fina människor, men ju högra vi kommer i hierarkin, desto kriminellare blir det. Helt i motsats till vad desinformatören Leif GW Persson publicerar.

Detta är ett resultat av att Mossad har tagit kontrollen över den svenska polisen senast under 1980-talet, som chockade det svenska folket med Palmemordet 1986 och massmordet på M/S Estonia 1994. Sverige är sedan dess under allvarlig attack från främmande makt.

Särskilt många brott begås av polisens nationella insatsstyrka (NI), som är under extrem mind control. Detta vet vi bl. a. från Alf Enerströms hemska öde. Han var tillsammans med Olof Palme påläggskalven, som Tage Erlander hade utsett som sina efterföljare. Tyvärr vann Palme racet och han lät förfölja Alf Enerström, hans sambo skådespelerskan Gio Petré och hans familj på det vidrigaste. Enerström påstår även att etablissemanget mördade hans son. Flera gånger skickades polisens insatsstyrka till läkaren Alf Enerström för att trassla in honom, så att ett arrangerat mord skulle se ut som att polisen handlade i "nödvärn". Detta har Enerström upprepade gånger vittnat inför White TV.

Precis som i Sovjetunionen sitter Enerström inlåst i psykiatrin och blir påtvingat psykofarmaka av kvacksalvarläkare trots att han inte är psykiskt sjuk, men med stor sannolikhet under mind control. Den medicinska felbehandlingen har förstört läkaren Enerström ännu mera!

källa: Åsa Westerberg råkade illa ut för svensk polis

"Torsdagen den 28 april väcktes Åsa Westerberg av att någon bankade hårt på hennes ytterdörr. Utanför stod tre personer som sade sig vara från polisen och de ville göra en husrannsakan i hennes lägenhet. Poliserna vägrade att identifiera sig och de ville först inte tala om vilket brott hon var misstänkt för.

Efter en lång diskussion med polisen i trappuppgången berättade de till slut att det rörde sig om hets mot folkgrupp och att hon kan ha skrivit något på sin privata Facebooksida som kunde ses som HMF. Westerberg blev förvånad och släppte in polisen efter att en av dem viftat med något som hon uppfattade som en legitimation.   ....

Westerberg ville nu veta vem som gett order om husrannsakan eller om hon var delgiven någon misstanke för något. Polisen sa då att man inte visste något namn på den som beslutat om husrannsakan.

När Westerberg ville ha svar på vad hon egentligen var misstänkt för, ville inte polisen berätta något mer och krävde istället tillgång till hennes arbetsplats. Från Westerbergs hem tog polisen ett antal telefoner och en dator med sig.   ....

När Westerberg och hennes chef senare under dagen kontaktar polisen för att få klarhet i vad hon är misstänkt för möts de av total förvirring från polisens sida. Ingen hos polisen känner till något ärende överhuvudtaget då det inte verkar finnas ens ett ärende kopplat till hennes namn eller personnummer. Det tar närmare ett dygn tills Westerberg får ett ett ärendenummer från polisen. Inte ens då har hon delgivits någon formell misstanke för brott. ...

Åsa är upprörd över vad polisen har gjort och undrar om de numera utreder tankebrott.

– De stormade in i min lägenhet och säger att jag är misstänkt för hets mot folkgrupp för något jag ska ha skrivit på Facebook, men de berättar aldrig vad jag ska ha skrivit. När de är i min lägenhet börjar de helt plötsligt prata om skattebrott när de rotar omkring bland mina underkläder.

– Det har nu gått flera dagar och jag har ännu inte fått tag i åklagare eller utredare i fallet. Jag vet inte ens om jag är formellt misstänkt för något. Bara det att jag inte vet om eller vad jag egentligen är misstänkt för är ju rent rättsvidrigt.

– Är det detta polisen ska syssla med. Med tanke på allt som sker i Sverige är det lustigt att polisen har tid att utreda om någon begått “tankebrott” på Facebook. Vad jag skriver privat på min Facebook är min ensak. Det är märkligt att det finns resurser för sånt här." alarmerar den ärlige journalisten Roger Sahlström på Avpixlat.

Också filmen hittades på Avpixlat.

Vi och polisen kräks över kräket Dan Eliasson, polischefen måste avgå enligt SD:s och andras krav;

Rättsstaten har redan kollapsat, modig polis slår larm, polischefen Eliasson måste avgå!

 

You must be logged in to comment.