Lettiska regeringen avgick efter invandringsmotstånd, Update 9.12

Tuesday, 08 December 2015 14:24

källa: uteliggande kvinna l Lettlands huvudstad Riga, offer för de svenska bankerna och alkoholisten EU-Juncker; hon har inget behov av ännu fler invandrare

När någon är kritisk mot invandringstsunamin får vederbörande antingen lögnaktig kritik eller ämnet förtigs helt. Det senare valde gammelmedia när den lettiska regeringen avgick igår, efter folkets motstånd att ta emot 776 migranter enligt EU:s tvång. Fulmedia ville väl inte smutskasta hela det lettiska folket.

En klar majoritet av den lettiska befolkningen är emot ökad invandring, 71,9%, då landet är mycket fattigt efter de svenska bankernas härjningar. Letterna fick erfara vad det betyder när främmande tvingas in i landet för att letterna skall bli minoritet. Stalin körde ett migrationskrig mot de ockuperade baltiska staterna och Lettland drabbades värst, nästan halva befolkningen är ryssar. Många har dock efter den långa tiden anpassats bra och känner sig som letter. Även den ryska delen av befolkningen i Lettland är emot en ökad invandring till landet.

Den lettiska regeringschefen Laimdota Straujuma avgick i går efter att hennes beslut att släppa in 776 kvotflyktingar, som alkoholisten Juncker hade beordrat, stötte på häftigt motstånd från andra partier och 71,9 % av folket. Hon var också emot att stänga gränserna och diskutera ökad terrorrisk i samband med invandring.

Bägaren rann över när 22 000 lettiska lärare gick ut i strejk med argumentet att resurserna redan inte räcker till för de lettiska skolbarnen. Istället för flera invandrare krävde lärarna högre löner och bättre arbetsvillkor.

Grattis Lettland!

Update: P.S.: det är mycket avslöjande att varken ofria Fria Tider, Avpixlat eller Exponerat tar upp denna viktiga nyhet. Anledningen tycks vara att White TV var först med den i Sverige. Så har det alltid varit med invandringskritiska nyheter som White TV tog upp före de invandringsfokuserade drakarna. De har aldrig hänvisat till något inslag på White TV, hur invandringsalarmerande det än har varit. Förmodligen råder censur mot White TV i deras redaktioner, då läsaren annars skulle kunna komma på tanken att titta på White TV och hitta information om att dessa tre sidor är under stenhård sionistisk kontroll. Därför har de ingen rätt att kalla sig för alternativa media. De är i bästa fall semi-alternativa. De är inget annat än klassisk kontrollerad opposition.

Annat om Lettland på White TV:

Sverige har återinfört livegenskap i Lettland som dödar barn;

Svenska banker tvingade Lettland in i Euron klagar deras finansminister;

EU chefen Jean-Claude Juncker ett fyllo, nya bevis;

 

 

You must be logged in to comment.