Space Fence nya HAARP delen på Marshall Islands?

Wednesday, 04 June 2014 10:36

Den 2 juni 2014 fick Lockheed Martin ett nytt amerikanskt regeringsuppdrag för 915 milj USD att bygga en ny Space Fence på Marshallöarna i Stilla havet. Den skall vara klart 2017. Den officiella förklaringen är att radaranläggningen skall spåra rymdskrot för att kunna "varna" satelliter och rymdstationer. Om anläggningen skall spåra delar i orbit, varför heter det då Space Fence och inte Space Detector?

USA har redan en gigantisk radaranläggning i Gakona, Alaska, som heter HAARP. Den skulle kunna utföra detektivjobbet i rymden. Den officiella förklaringen verkar vara lögn. Som vanligt.

Vi vet att HAARP redan är sammankopplat med många andra antennskogar världen över, i synnerhet i Norge och Sverige genom EISCAT och LOIS. På kartan från 2011 nedan kan ni se alla antennanläggningar som redan är sammanlänkade med HAARP världen över (LOIS fattas).

källa

Som av en slump fattas det en anläggning i Stilla havet. Ju fler anläggningar runt jorden, desto tätare är kontrollen över vädret, människors hjärnor (mind control) och främmande farkoster från andra delar av rymden.

källa

Med en HAARP-radar på Marshall Islands behöver USA kanske inte flytta sin rörliga HAARP plattform SBX-1 (svensk konstruktion) genom haven längre.

Se även på White TV: HAARP=Massförstörelsevapen=Jordbävningsmaskin;

HAARP enkelt och lärorikt förklarad;

Planeten jord missbruks som Vapen;

Sveriges delaktighet i det Amerikanska Vädervapnet HAARP;

Sverige och Norge med i HAARP-Konspirationen;

HAARP har ett Plasma-Kikarsikte;

US-Marine flyttar HAARP-Platform SBX-1 till Korea: jordbävning?;

HAARP Magnetometer bevisar japanska Tsunami Massmordet;

Mind Control har utvecklats till fruktansvärda dimensioner sedan 1970-talet;

Kontrollerar Hillary Clinton sitt jordbävningsvapen i Tromsø?;