Mind Control via elnätet

Wednesday, 20 March 2013 22:11

Vissa mind control experter anser, att även elledningarna kan missbrukas för hjärnkontroll. I Jeff Renses intervju med Dr. Pat Flanagan nedan påstår denne expert att man kan låta en speciell våg rida på växelströmmen, den s.k. lilly-vågen. Den skall ge möjlighet till fjärrstyrning av hjärnan. Många mind control offer, targeted individuals, har bekräftat detta för mig. Tekniska bevis har dock aldrig kunnat presenteras.

Antingen är Dr. John C. Lillys lilly-våg en helt egen vågart för sig, eller så är det enbart ett annat namn för skalär-vågorna, som White TV tittare redan är förtrogna med. Jag tror det senare eftersom en våg som skall kunna ändra och kontrollera våra tankar, mind control, måste anpassa sig till människans biologi. Vår kropp är en avancerad biodator och vi vet att den arbetar med skalär-vågor, en mycket viktig och hemlighållen del av fysikvetenskapen.

Källa

Till detta ämne hör även de nya elmätarna, som den svenska staten har tvingat alla att installera. Även dessa smart meters misstänks ingå i mass mind control projekt. De sänder med små sim-kort in i mobilnätet. Där vet vi att bruset i mobilteknologin missbruks till mind control. Bruset är inget annat än skalärvågor. Både sändningsmasterna och själva mobiltelefonen missbrukas alltså i hemlighet för att fjärrstyra våra tankar. Blir det därför så många konstiga resultat i Eurovision Song Contest?

Titta även på Jesse Venturas mycket sevärda dokumentär.