Smart Dust och Morgellons byggsten för nanobots/chips att göra oss till cyborgs, Archonternas AI Djävulens verktyg!

Monday, 10 June 2024 21:41

Mind control offer, targeted individuals (TI), kontaktar mig, Henning Witte, nästan dagligen och ber om hjälp. Många klagar över att bli attackerad av smart dust, som också betecknas morgellons ibland. De attackerar huden med klåda som inte går bort och små öppna sår. De ser ibland ut som textil faser men är okänd konstgjord material.

Forskning visar att de är byggstenar för nanobots, d v s nanochips, som är extremt små. De Vita Drakoreptilierna är ledande i denna forskning.

Dessa nanochips i människorna kan koppla upp dem till skalärvågsdatorer, bättre känd som quantum datorer. Detta är ett modernt sätt av mind control, d v s att andra kan läsa och ändra folks tankar och minnen.

Denna optimerade uppkoppling av människor till datorer gör oss till s k cyborgs. Då är vi inga människor längre!!! Det är det Djävulen vill. Förstöra GUDs skapelse.

Det läskiga är att Covid-vaccinerna innehåller sexkantiga grafenoxid, nanobots som är antenner för magnetiska skalärvågor som kan koppla upp oss till datorer utan kablar och utan att vi märker det!

Det som är ännu värre är att även ovaccinerade kan smittas med dessa nanochips utan att de märker det, s k shedding.

Botemedel är bl a intag av mycket vitamin C.

 

Läs även på WTV:

Ricardo Delgado: Covidvaccinerade är cyborgs: ladda ner Bluetooth Scanner App To Test The Vaxxed for MAC Addresses;

 

https://rumble.com/v50h9eq-self-assembly-nanotechnology-greg-reese-report-compilation.html?utm_source=substack&utm_medium=email