Magnetiska patent avslöjar mind control, hjärnkontroll

Sunday, 11 June 2017 21:40

Fantastiskt att denna film, som varnar för mind control, redan har över 40 000 visningar, trots att den lades upp igår, den 10 juni 2017. Detta bevisar att uppvaknandet på vår planet har skett på ett glädjande och omfattande sätt.

källa

De amerikanska patent som visas i filmen talar om elektromagnetiska teknologier, som påverkar vårt nervsystem och hjärna. Detta är en fysikaliskt felaktig beskrivning. I själva verket används skalärvågor, men dessa är mörklagda inom fysiken sedan James Clerk Maxwells död 1879. Hans elever och Heinrich Hertz, som upptäckte den elektromagnetiska vågen 1888, bidrog till att förfalska Maxwells ekvation som beskriver vågor bestående av två komponenter, en elektromagnetisk och en skalär. Skalärvågsdelen sattes lögnaktigt på noll, och denna gigantiska konspiration lärs ut än idag i falska fysikaliska läroböcker av primitiva fysikprofessorer, dock inte i Ryssalnd.

En uppfinnare skulle aldrig få ett patent om den skulle uppge att hans teknologi arbetar med skalärvågor. Därför talas det felaktigt om elektromagnetiska vågor i filmen. Hur vet jag det? Genom vår mind control forskning som baseras på Tom Bearden och fysikprofessorn Konstantin Meyl.

Dessutom har vår kropp ytterst få antenner för elektromagnetiska vågor, men det kryllar av antenner för magnetiska skalärvågor, och därför talas det om magnetiska patent i filmen nedan.

Tack för tipset!

Mer om mind control och dess teknologi på WTV:

Scalar Waves used in Mind Control;

Prof. Meyl detected DNA-Wave and Scalar Wave Biology;

Russia Won the Scalar Wave War and stopped WW3;