Göteborgs hammarkvinna ”styrd utan egen möjlighet att påverka förloppet” = mind control

Wednesday, 15 March 2017 20:17

källa Magnus Olssons hemsida http://www.mindcontrol.se/?p=7880

Gammelmedia har rapporterat utförligt om en kvinna i 50-års åldern som gick bärsärkagång med hammare på E6:an utanför Göteborg den 29 januari 2017 :

"I vansinnesfart krockade hammarkvinnan med flera fordon på E6 och gick sedan till attack mot medtrafikanter och polisen.

Enligt kvinnan själv var hon ”styrd utav en urkraft från tidens begynnelse”.

....  Enligt handlingar från tingsrätten har den misstänkta kvinnan uppgett att hon upplevde sig vara ”styrd utan egen möjlighet att påverka förloppet”.

Hon misstänks även på ett mord på en 73-årig kvinna i Kungsbacka samt var nära att begå suicide by cop, att låta sig dödas av polis med flit.

Dessa uppgifter tillsammans med det meningslösa våldet och agerande bevisar att kvinnan var utsatt för mind control, tankekontroll eller också hjärnkontroll på svenska. Hon kommer därför med stor sannolikhet förklaras att vara psykiskt sjuk, trots att hon av allt att döma inte är det. Dagens psykiatri konspirerar mot människor för att mörklägga den lömska mind control teknologin, där Sverige är ledande efter USA och Ryssland sedan mer än 60 år tillbaka.

De flesta psykiatriker har den arroganta attityden att påstå att det inte finns mind control teknologi, trots extremt många bevis om motsatsen. Vad värre är så skräddarsyr psykiatrin diagnoser för "sjukdomar" som uppkommer när offret har utsatts för teknologi, utan att vara sjuk. Naturligtvis har ett sådant offer inget uppsåt och skall därför inte dömas för brott.

Detta är en av de största vårdskandaler! Psykiatrin är tyvärr inget annat än avancerat kvacksalveri!

Ofta har gärningsmännen som utövar mind control inprogrammerat ett självmordsprogram, så att det är svårare att visa att offret, targeted individual, var under mind control, en total fjärrstyrning med hemlighållen teknologi. Vissa människor går att styra väldigt starkt och då upplever de detta som en urkraft och att de inte kan påverka händelseförloppet.

Filmerna nedan har inget med hammarkvinnan från Göteborg att göra utan belyser enbart mind control problematiken.

Andra oskyldiga "mördare" i Sverige omnämnda på WTV:

Jonna Henningsson förmodligen oskyldig, offer för mind control;