Jonna Henningsson förmodligen oskyldig, offer för mind control

Wednesday, 18 March 2015 21:08

När etablissemangets proffsdesinformatörer som Leif GW Persson och Oisin Cantwell (AB) får ge kommentarer till spektakulära brott, skall alltid larmklockorna ringa på högsta nivå. Under min mest aktiva tid som ombud för nästan 1 000 Estoniaanhöriga hade jag en hel del med Oisin Cantwell på AB att göra. Han ville veta väldigt mycket om vår Estoniaforskning men skrev, trots att jag bad om det, aldrig någonting som skulle äventyra den officiella versionen av Estonias förlisning, som är ren lögn. Jag blev riktigt putt på honom och minns att jag fick intrycket att han förmodligen är spion, möjligtvis från MI6.

Idag tog alla gammelmedia upp, att Jonna Henningsson hade fått livstidsfängelse för ett styckmord på sin ärkerival. Bedömer man enbart händelseförloppet runt mordet i Askersund så är Göta hovrätts dom korrekt. Solklart att hon hade uppsåt att mörda efter en ovanligt noggrann planering av dådet.

Bortsett från Nerikes Allehanda ställer ingen journalist dock den närliggande frågan: hur är det möjligt att en så kärleks- och omsorgsfull liten tjej som älskar och vårdar hästar och som ville bli veterinär eller läkare plötsligt kan spåra ur så totalt? Alla i hennes omgivning ger hennes karaktär positiva vitsord. Människor som bryr sig mycket om djur har mycket empati och skulle aldrig kunna klara av ett sådant rått brott.

"Hon beskriver Jonna som en väldigt trevlig tjej som hade lätt för att skratta. Samtidigt kunde hon vara lite tystlåten.
– Jonna var inte den som tog för sig om vi var ett stort gäng. Hon lät oftast andra prata.
Men Jonna hade en annan sida också – hon kunde vara både tuff och envis.
– Det måste man vara för att klara av de hästar hon hade."
skriver NA.

"En annan kompis, Linda (fingerat namn), säger så här om henne:
– Hon var snäll, rolig, ganska lugn, tycker jag. Hon var precis som vilken tjej som helst.
Linda och alla andra jag pratar med är helt överens om ytterligare en sak: Att Jonna skulle ha mördat och styckat någon är helt obegripligt. Det går bara inte att ta in.
– Första tanken när jag fick höra talas om mordet var att det inte kunde vara hon. Jag har fortfarande svårt att förstå det, säger Linda
."

Extrem svartsjuka som mordmotiv är väldigt svag för en normalt fungerande människa och kan dessutom triggas fram med mind control utan att offret märker det. Även om hon hade uppsåt att mörda, så skulle hon ha fått medlidande efter första hammarslaget på kvinnans huvud och stoppat det fruktansvärda och utdragna lidandet för sitt offer. Att hon helt kallsinnig bara fortsatte massakern på sin rival passar inte till hennes personlighet.

Förmodligen därför gjorde tingsrätten "fel" i sin bedömning och gav bara 16 års fängelse i stället för livstid, då domarna märkte, att ekvationen inte riktigt går ihop. Men att Göta hovrätt skärpte förvånar inte. På hovrätterna sitter Sveriges värsta domare. Detta är min erfarenhet efter 25 års processande inför svenska och tyska domstolar. Tiderna då en Birgitta Blom (friade med all rätt Christer Pettersson från Palmemordet) kunde göra karriär är tyvärr förbi. Förmodligen är de flesta domare under hård mind control och det är därför det resulterar så många märkliga domar eller beslut därifrån.

Mind control är förmodligen också nyckeln till Jonna Henningssons oförklarliga beteende. När ett brott inte får alla pusselbitar på plats, skall mind control möjligheten undersökas. Detta har ingen av domstolarna, åklagarna, advokaterna eller psykiatrikerna gjort. Bara av den anledningen är båda domar mycket bristfälliga. Med vilka argument kan dessa aktörer utesluta att Jonna Henningsson är offer för mind control???

En omständighet nämns i NA, som förstärker misstanken om att Jonna är offer för tankekontroll:

"... under 2014 mår hon mycket dåligt av det triangeldrama som utspelar sig. Jonna hotar med att ta livet av sig och ljuger om att hon opererats för att få omgivningens sympati. I själva verket har hon skurit sig själv och på egen hand sytt igen såret."

Detta självskadande och mycket smärtsamma beteende kan enklast förklaras med överstyrning, fjärrstyrning av hjärnan, d.v.s. mind control. Förövarna vill då testa hur starkt de kan styra henne, så att hon inte bangar ur under själva mordförloppet.

Igår tog Leif GW upp styckmordet i Gävle. Där föll alla brottsbitar inte heller på plats och etablissemangets grindvakt Ulf Åsgård fick bända pusselbitarna litet extra hårt så att de slutligen föll på "plats".

Dags att hata slumpen att oförklarliga beteenden hos mördare kombineras med styckmord. Är det säkerhetstjänsterna nya innefluga att tvinga folk att stycka sina offer efteråt för att sedan i princip anmäla sig själva till polisen? Ofta byggs självmord in i mind control programmeringen efter utfört illdåd. Detta kunde man redan under 1950-talet, när manchurian candidates kom hem från Korea-kriget.

källa

Så länge inte en ordentlig utredning har genomförts, som kan utesluta att Jonna Henningsson är offer för den lömska mind control teknologin, skall hon få en friande dom i HD och anses oskyldig.

Även på White TV: Göran Lambertz och många andra domare befaras fallit offer för tankekontroll;

The Manchurian Candidate 1962;

MI5 agent Dr. Barrie Trower: dangerous radiation everywhere;

Leif GW Persson belastar sig själv i mind control härvan;